Дрони атакували нафтозавод в Рязані та будівлю ФСБ в Бєлгороді — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Дрони атакували нафтозавод в Рязані та будівлю ФСБ в Бєлгороді — відео

атака
Джерело:  online.ua

Росіяни заявили про чергову атаку дронів 13 березня. Зокрема безпілотники атакували нафтобазу в Рязані та ФСБ в Бєлгороді.

Що відомо про атаку дронів на території РФ

Як зазначають російські ЗМІ, кілька безпілотників атакували завод 13 березня. Очевидці чули кілька вибухів, а потім побачили стовп густого диму над підприємством.

Атаку безпілотників офіційно підтвердив губернатор Рязанської області Павло Малков. За його словами, є постраждалі.

Рязанський нафтозавод зазнав атаки БПЛА. Внаслідок удару почалося займання. За попередньою інформацією, є постраждалі, — заявив Малков.

Окрім цього безпілотник атакував будівлю Федеральної служби безпеки у Бєлгороді. БПЛА врізався у будівлю, але вона нібито отримала мінімальні пошкодження.

Постраждалих внаслідок атаки безпілотника ЗСУ на будівлю ФСБ у Бєлгороді немає, пошкоджено фасад та вибито вікна, — заявили оперативні служби.

Водночас губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков про атаку на будівлю ФСБ змовчав. Натомість він заявив, що Бєлгород нібито атакували два безпілотника. Один з них мінімальна пошкодив житловий будинок, а інший, за версією Гладкова, впав у річку.

Згодом у Міноборони рф заявили, що російська ППО збила або перехопила 58 безпілотників над Бєлгородською, Брянською, Воронезькою, Курською, Ленінградською та Рязанською областями.

Ще 7 дронів були нібито збиті над Білгородською та Воронезькою областями, заявили в Міноборони РФ. 3 безпілотники збиті в Ростовській області. У Пскові вибухи, але це навчання, заявив голова регіону.

Атака безпілотників в Росії 12 березня

У ніч на 12 березня сім російських регіонів: Бєлгород, Курськ, Воронеж, Орел, Московська, Тульська і Нижньогородська області — повідомили про атаку безпілотників.

У місті Кстово Нижньогородської області дрон влучив у нафтобазу Лукойл, там здійнялася пожежа. На підприємстві повідомили, що робота технологічної установки з переробки нафти зупинена через інцидент.

Атакований нафтопереробний завод під Нижнім Новгородом у 800 км від України за рік проробляв 15 млн тонн нафти.

В Орлі внаслідок атаки почалася пожежа на нафтобазі, там відбувся витік нафтопродуктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?