Дугарь вперше розповіла про листування із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Дугарь вперше розповіла про листування із Зеленським

Дугарь вперше розповіла про листування із Зеленським
Джерело:  online.ua

Військова медсестра Яна Дугарь, яку обвинувачують у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета, вперше підтвердила, що листується із главою держави Володимиром Зеленським.

Джерело: Facebook  Яни Дугарь

Що Дугарь розповіла про листування із Зеленським

"Ну що.... Дуже багато, я б сказала - занадто багато, було повідомлень і дзвінків ( не говорю про коментарі), щодо однієї з частин прес-конференції Володимира Зеленського. Лунали звідусіль... Як від ЗМІ, політиків, та інших людей! Так от.... Відповідаю усім одразу! Шановні, Друзі! Мені надходять чимало запитань стосовно сьогоднішньої прес-конференції президента Володимира Зеленського і того, що маю з ним пряме листування! Це дійсно так!!! Свого часу, я довго шукала можливість знайти доступ до Президента і зрештою його знайшла!", - наголосила Яна Дугарь.

Вона також звернула увагу на те,що "листування між двома і більше людьми – це нормально", і що їй "важливо було донести свою історію, бачення і переживання" від того, що відбувається зі нею та іншими обвинуваченими у цій справі – Юлією Кузьменко та Андрієм Антоненком.

Окрім того, жінка попросила "поставитись з розумінням" до приватності її спілкування з Зеленським, а також наголосила, що "головний бій за правду – попереду".

Що Зеленський говорив про листування з Дугарь

20 травня під час пресконференції український лідер Володимир Зеленський офіційно заявив, що листується з військовою медсестрою Яною Дугарь, а потім показав переписку одному із представників українських ЗМІ.

Глава держави підтвердив, що переписка з Дугарь не є випадковою.

"Якби я вірив, що ця дівчина має відношення до вбивства, я б не переписувався", – підкреслив Володимир Зеленський.

Згодом адвокат Дугарь Микола Ореховський повідомив, що вона жінка відмовляється коментувати заяви президента Володимира Зеленського про їхнє листування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?