Два газобетонних заводи російського олігарха Молчанова націоналізовано в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Два газобетонних заводи російського олігарха Молчанова націоналізовано в Україні

Два газобетонних заводи російського олігарха Молчанова націоналізовано в Україні
Джерело:  online.ua

Два газобетонних заводи російського олігарха Молчанова націоналізовано в Україні. Молчанов сплачує великі податки до бюджету РФ.

Джерело: ДБР

Два заводи російського олігарха Молчанова націоналізовано в Україні

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Мін'юсту, підготовлений за матеріалами ДБР.

В дохід держави стягнуто 100% корпоративних прав ТОВ «АЕРОК», кінцевим власником яких є Група ЛСР російського олігарха Андрєя Молчанова.

Компанія «АЕРОК» має 2 газобетонні заводи в Україні – в Обухові та Березані на Київщині.

Молчанов наближений до влади РФ

У травні минулого року Державне бюро розслідувань встановило, що українське підприємство з виготовлення будівельних матеріалів, підконтрольне російському олігарху Андрію Молчанову. Він є колишнім членом «Совета Федерации Федерального собрания РФ», наближений до окупаційної влади та сплачує великі податки до бюджету Росії.

Отриманий українським підприємством прибуток спрямовувався у вигляді дивідендів та роялті до так званої «материнської компанії» з РФ.

Російська комерційна структура сплачує великі податки на території Росії. За рахунок отриманих від українського товариства коштів сплачувалися податки та збори до бюджету країни-окупанта, фінансувався її силовий блок й оборонно-промисловий комплекс під час агресії проти України.

Ці активи були арештовані й передані в управління АРМА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?