Двейн Джонсон вразив фізичною формою перед зйомками фільму "Чорний Адам"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Двейн Джонсон вразив фізичною формою перед зйомками фільму "Чорний Адам"

Двейн Джонсон вразив фізичною формою перед зйомками фільму "Чорний Адам"
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Двейн Джонсон потішив своїх фанатів довгоочікуваною новиною: він заявив, що наразі абсолютно  готовий до зйомок супергеройського фільму "Чорний Адам". Перед стартом проєкту він провів дуже багато часу у спортивному залі й шокував мережу своєю неймовірною фізичною формою.

Джерело: Інстаграм Двейна Джонсона

Як актор готувався до нової ролі

Двейн Джонсон опублікував новий знімок, який демонструє, що зірці за декілька тижнів вдалося помітно наростити м'язи у спортзалі. Фанати зізнаються, що результат тренувань актора їх дійсно шокували.

На переконання підписників Джонсона, антогоніст Чорний Адам безсумнівно зможе налякати своїх суперників у стрічці і внести корективи в історію фільмів DC Comics.

"Чорний Адам готовий… Це завжди робота, яку ми непомітно виконуємо, коли ніхто не бачить, але саме вона і змінює всю гру", – прокоментував Двейн Джонсон свою нову світлину.

Двейн Джонсон (фото — instagram.com/therock)

Що відомо про фільм "Чорний Адам"

Нещодавно Двейн Джонсон неочікувано для всіх заявив, що кіновсесвіт DC скоро зміниться, а також розказав історію свого персонажа.

За словами актора, 5 тисяч років Чорний Адам був ув'язнений, однак звільнившись, головний герой фільму пообіцяв, що його вже ніхто не зможе зупинити.

Як стверджує Джонсон, Чорний Адам буде антигероєм, протистояти якому буде Товариство справедливості Америки – організація, яка утворилась задовго до Ліги справедливості. Очолить їх доктор Фейт, якого зіграє Пірс Броснан.

Прем'єру фільму запланували на 2022 рік - цю інформацію також підтвердив Двейн Джонсон у своїх соціальних мережах.

"Руйнівна і нестримна глобальна сила - повідомлення від тієї самої людини в чорному. "Чорний Адам" вийде 29 липня 2022 року. Ієрархія влади у Всесвіті DC скоро зміниться", – заявив нещодавно актор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?