Дякуємо працівникам комунальних служб: Google випустив новий Doodle
Категорія
Технології
Дата публікації

Дякуємо працівникам комунальних служб: Google випустив новий Doodle

Дякуємо працівникам комунальних служб: Google випустив новий Doodle
Джерело:  Google

Google продовжує вислювати подяку усім службам та їх працівникам, які безпосередньо залучені у боротьбі із коронавірусом COVID-19. Сьогодні, 9 квітня Гугл створив новий дудл, який веде на сторінку з подякою працівникам комунальних служб, передає ONLINE.UA

COVID-19 продовжує впливати на громади у всьому світі, люди об'єднуються, щоб допомагати один одному, як ніколи. Ми запускаємо серію Doodle, щоб відзначити та вшанувати усіх тих, хто перебуває на передовій.

Сьогодні ми хочемо сказати:

Дякую! Усім працівникам комунальних служб.

Новий дудл доступний у наступних країнах:

Таким чином компанія хоче підтримати і подякувати медичним працівникам, вчителям, пожежникам, поліцейським, продавцям та іншим фахівцям, які щодня піклуються про наше благополуччя і безпеку.

Першим користувачі побачили дудл, присвячений працівникам охорони здоров'я та вченим, які займаються розробкою вакцини проти вірусу. Він був розміщений на сайті 6-го квітня. Коли користувачі натискають на дудл, вони переходять на пошукової запит "Дякуємо всім, хто допомагає боротися з коронавірусом".

Це не перший дудл, який пов'язаний з темою коронавіруса. Раніше на сторінці пошукової системи була ілюстрація, яка закликала користувачів різних країн залишатися на самоізоляції для запобігання поширенню вірусу.

Як повідомляв ONLINE.UA, з понеділка, 6 квітня,  на території України стали чинними нові жорсткі обмеження  через COVID-19. Повний список та окремі пояснення — за посиланням на нашому сайті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?