Неймовірно зворушлива історія собаки-безхатька: допоможіть знайти цього песика
Категорія
Події
Дата публікації

Неймовірно зворушлива історія собаки-безхатька: допоможіть знайти цього песика

Неймовірно зворушлива історія собаки-безхатька: допоможіть знайти цього песика
Джерело:  online.ua

Зоозахисники просять допомоги у пошуку собаки, якого 26 грудня бачили на одній з зупинок у Києві на лівому березі. Киянин погладив собаку, який потім біг кілька зупинок за маршруткою, щоб знову зустрітися з новим другом. Тепер волонтери хочуть знайти родину для безпритульного пса.

Джерело: Громадська організація URSA

У Києві на лівому березі шукають собаку

У понеділок 26 грудня друг нашої Оленки (співробіниці організації URSO - ред.) став свідком історії про те, як собаки-безхатьки тягнуться до людей і потребують нашої любові.

Цей малий біг кілька зупинок за маршруткою тільки для того, щоб ще раз зустрітися з хлопцем, який дав йому трохи ласки та якого він сприйняв, як Свою Людину.

Зоозахисники хочуть знайти для цього песика теплий дім і люблячу родину.

Ми не можемо спати спокійно, знаючи, що це пухнасте сонце ще не знайшло свого друга серед людей

Ця ситуація трапилася на Лівому березі Києва.

Якщо ви бачили його, напишіть нам! Це Лівий берег Києва. Маршрут, за яким бачили песика — від зупинки ж/м Райдужний до Авторинку на бул. Перова. Ймовірно, що далі маршрутка поїхала до м. Лівобережна.

Давайте допоможемо віднайти собаку та надати їй можливість жити у люблячій родині. Якщо ви знаєте цього собаку, звертайтеся до  URSA  або ж  поділіться  цим дописом на Фейсбуці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?