Джамала поділилася зворушливими домашніми світлинами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала поділилася зворушливими домашніми світлинами

Джамала поділилася зворушливими домашніми світлинами
Джерело:  online.ua

Джамала поділилася в своєму Instagram затишними фото з домашнім улюбленцем. Кримськотатарська виконавиця, яка працює в жанрах джаз, соул, фанк, фолк, поп та електро постала перед камерою у комфортному домашньому вбранні та з собачкою на руках.

Джерело: Instagram Джамали

На світлинах, співачка позує в червоному oversize худі. На цей раз Джамала вирішила не наносити косметику і показала шанувальникам свою природню красу. Також привертає увагу її бездоганний бежевий манікюр.

"На випадок, якщо ви раптом забули, що в мене ще й собака є", – написала Джа під фото.

З YouTube-каналу Джамали зникла частина відеокліпів

Нагадаємо, на наприкінці серпня з офіційного ютуб-каналу Джамали зникла частина відеокліпів, йдеться насамперед про відео, які вона зняла після 2018 року.

За попередньою інформацією усі нові кліпи Джамали видалив або ж приховав її експродюсер та директор лейблу Enjoy Records Ігор Тарнопольський.

"Таке безчинство справа рук колишнього продюсера Джамали Ігоря Тарнопольського. Наразі сама співачка доступу до ютуб-каналу немає та не коментує ситуацію", – пише MUZVAR.

Сам Ігор Тарнопольський заперечує свою причетність до зникнення кліпів Джамали. Також директор Enjoy! Records наголосив, що наразі намагаються розібратися в цій ситуації.

"У мене немає конфлікту з Джамалою", – сказав продюсер.

Ледь оговтавшись від інциденту, вже на початку вересня кримськотатарська виконавиця сколихнула мережу яскравим кліпом на пісню "Моя Земля" у співавторстві з TAYANNA.

"Моя Земля" – це подарунок Україні та кожному українцю на 30-річчя Незалежності. Це розповідь про місця сили та музична подорож від краю до краю нашої неймовірної красивої країни. Це наше ніжне зізнання у коханні. Дякую, TAYANNA, за легку колаборацію, яку хочеться співати голосно на всю країну", – прокоментувала Джамала.

Читайте також:

  • TAYANNA та Джамала вразили яскравим кліпом на пісню "Моя Земля".

  • Джамала розкрила секрет стрімкого схуднення після вагітності.

  • Джамала після семи років окупації вперше побачила рідний Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?