Джамала показала чоловіка та синів у новорічній фотосесії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала показала чоловіка та синів у новорічній фотосесії

Джамала показала чоловіка та синів у новорічній фотосесії
Джерело:  online.ua

Переможниця Євробачення-2019 поділилася з підписниками милими фото своєї родини.

Джерело: Інстаграм-сторінка Джамали

Сімейна фотосесія Джамали

На фото кримськотатарська співачка позує з чоловіком Бекіром Сулеймановим та двома синами у домашній обстановці.

У підписі до фото Джамала розповіла про музичні вподобання своїх дітей.

Чи слухають мої діти музику? Так! Вони слухають super simple songs. Kukuli — дуже крута підбірка турецькою. Bulbul — нова розвивалка кримськотатарською. Черепаха-Аха тощо. І, звичайно, мою музику. Я перевіряю на них свої треки, – написала співачка.

Джамала нагадала, що цього тижня представила нову пісню та кліп до неї – «Новий рік з тобою». Вона “зайшла” синам співачки з першого прослуховування.

Я дуже прошу вас подивитись відео на пісню «Новий рік з тобою» до кінця, хоча б один раз. Я обіцяю, ви будете радіти. Як діти!! Як ми раділи від зустрічі, від співу, від правильних і неправильних танців. І якщо завтра на нас впаде астероїд і ми всі помремо… Принаймні я зробила все, що змогла, – поділилася Джамала.

Історія кохання Джамали

У вересні 2016 року Джамала розповіла про свого коханого Сеїт-Бекіра Сулейманова прихильникам. Тоді пара прийшла разом на фестиваль короткометражних фільмів до одного зі столичних кінотеатрів.

Також у 2016 році Джамала продемонструвала в соцмережах обручку та повідомила, що сказала "так". Пропозицію хлопець зробив після 3 років спілкування. Під час участі у проєкті "Голос країни" Джамала присвятила своєму нареченому нову пісню під назвою "Любити", розповівши, що її "дуже надихає" коханий.

26 квітня 2017 Джамала вийшла за заміж за Бекіра. Церемонія відбулася в Ісламському культурному центрі Києва у кримсько-татарських традиціях.

Наприкінці листопада співачка заявила про вагітність. У березні 2018 року Джамала народила первістка, якого назвала Еміром-Рахманом Сеїт-Бекіром ог'ли Сулеймановим. Другий син з'явився на світ у червні 2020 року – батьки вирішили назвати сина Селім-Гірай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?