Дженніфер Лопес нарешті підтвердила возз'єднання з Беном Аффлеком — фото поцілунку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес нарешті підтвердила возз'єднання з Беном Аффлеком — фото поцілунку

Дженніфер Лопес нарешті підтвердила возз'єднання з Беном Аффлеком — фото поцілунку
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська співачка Дженніфер Лопес нарешті перестала приховувати возз'єднання зі своїм колишнім коханим Беном Аффлеком, з яким розлучилася ще 17 років тому. У свій день народження зірка зробила неймовірний подарунок фанатам - вона опублікувала яскраве фото поцілунку з Аффлеком, яким офіційно підтвердила, що вони знову разом.

Джерело: Instagram Джей Ло

У серії фото Дженніфер Лопес продемонструвала, що своє 52-річчя відзначила на яхті. Вона позувала перед камерою в спокусливих бікіні, капелюсі і довгому пляжному халаті, демонструючи підтягнуте натреноване тіло.

Але фінальний кадр оприлюдненого фотосету виявився по-справжньому вибуховим. На знімку Джей Ло цілується з Беном Аффлеком, який ніжно обіймає її за плечі. Фанати в захваті від того, що зоряна пара після 17-річного розриву знову возз'єдналася.

Джей Ло цілується з Беном Аффлеком (Фото - instagram.com/jlo)

Фото Дженніфер Лопес і Бена Аффлека, які цілуються на камеру, зібрало в соцмережах вже быльше 6 мільйонів переглядів. Шанувальники не приховують радості від того, що ця чудова історія кохання отримала своє продовження. Але офіційних коментарів з приводу роману ні Джей Ло, ні Бен Аффлек поки так і не дають.

Що відомо про роман Дженніфер Лопес і Бена Аффлека

Чутки про возз'єднання зірок Голівуду вже поширюються в мережі кілька місяців. Вони виникли через кілька днів після того, як стало відомо, що Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес офіційно розійшлися.

Спочатку закоханих помітили біля будинку Джей Ло, а потім їх застали на гірськолижному курорті в Монтані і в маєтку артистки в Майамі.

Крім того, іноземні ЗМІ припускали, що Джей Ло мала намір переїхати з Майамі в Лос-Анджелес, щоб бути ближче до Бена Аффлека. Кілька тижнів тому зоряну пару помітили за поцілунками в розкішному ресторані Nobu Malibu. Там вони святкували 50-річчя сестри співачки Лінди.

Інсайдери припускають, що Бен Аффлек вже готовий вдруге зробити пропозицію Дженніфер Лопес. Станеться це, як вони вважають, в день народження Джей Ло. Поки невідомо, чи приготував такий сюрприз коханій Аффлек.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?