Дженніфер Лопес неочікувано розірвала заручини з Алексом Родрігесом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес неочікувано розірвала заручини з Алексом Родрігесом

Дженніфер Лопес неочікувано розірвала заручини з Алексом Родрігесом
Джерело:  online.ua

Відома співачка Дженніфер Лопес та спортсмен Алекс Родрігес офіційно повідомили про розрив заручин. Колишні закохані зазначили, що зроблять все можливе, щоб залишитися друзями. Варто зазначити, що їхній роман тривав 4 роки.

Джерело: People

Дженіфер Лопес та Алекс Родрігес розірвали стосунки

Джей Ло та Алекс Родрігес публічно звернулися до своїх фанатів та підтвердили, що більше не разом.

"Ми зрозуміли, що стаємо друзями й сподіваємось на те, щоб залишитися ними. Ми будемо продовжувати працювати разом і підтримувати один одного у спільних бізнесах та проєктах. Ми бажаємо найкращого один одному та нашим дітям. З поваги до них, єдине, що ми маємо сказати – це подякувати всім, хто надсилав добрі слова та підтримку", – зазначили колишні закохані.

Варто зазначати, що про проблеми у стосунках між Алексом Родрігесом та Дженніфер Лопес стало відомо ще у березні цього року. Однак співачка спростувала чутки про розрив та заявила, що вона змогла з коханими зберегти їхнє кохання.

"Тоді Дженніфер Лопес перебувала на зйомках фільму у Домініканській Республіці, а її наречений Алекс Родрігес неодноразово прилітав до коханої з Маямі, щоб врятувати стосунки. Пара робила все для того, щоб бути разом, однак їм не вдалося зберегти почуття", - розповідають американські жірналісти.

Історія кохання Джей Ло та Алекса Родрігеса

Зірки вперше підтвердили, що зустрічаються у лютому 2017 року. Вони регулярно відвідували разом світські події та публікували романтичні світлини у соцмережах.

Трохи пізніше Родрігес та Лопес вирішили жити разом. Що цікаво, Алекс має двох доньок від колишньої дружини Синтії Скертіс, а Лопес виховує двійнят від колишнього чоловіка Марка Ентоні.

У 2019 році Алекс Родрігес освідчився Джей Ло. До слова, о для Дженніфер Лопес шлюб із бейсболістом міг бути четвертим, а для Алекса Родрігеса – другим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?