Джей Ло вперше прокоментувала відновлення роману з Беном Аффлеком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джей Ло вперше прокоментувала відновлення роману з Беном Аффлеком

Джей Ло вперше прокоментувала відновлення роману з Беном Аффлеком
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська співачка Дженніфер Лопес наважилася дати перше інтерв'ю після відновелння роману зі своїм колишнім, голлівудським актором Беном Аффлеком. Зірка відреагувала на чутки про особисте життя й відверто розповіла, що ніколи не була такою щасливою, як зараз.

Джерело: The Zane Lowe Show

Дженніфер Лопес зізналася, що відчуває до Бена Аффлека

Нещодавно у співачки відбулась прем'єра нового хіта Cambia el Paso в дуеті з Rauw Alejandro. Під час радіоефіру вона вперше представляла новий літній хіт. Попри те, що Джей Ло намагалася уникати запитань про Бена Аффлека, стало зрозуміло, що поряд з ним вона не сумує за екснареченим Алексом Родрігесом.

"Я дуже щаслива. Я знаю, що люди завжди дивуються. "Як ти? Що відбувається? З тобою все гаразд?" Я ніколи не почувалась краще, ніж зараз... Я думаю, як тільки ви прийдете до цього, з вами відбудуться дивовижні речі. Речі, які, як ви думали, ніколи не повторяться у вашому житті", – публічно зізналася Дженніфер Лопес.

Що відомо про роман Дженніфер Лопес та Бена Аффлека

Чутки про відновлення роману зірок Голлівуду почали активно ширитися мережею ще два місяці тому, за два тижні після того, як Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес офіційно розійшлись.

Спочатку актора журналісти помітили біля будинку Джей Ло, а згодом їх застали на гірськолижному курорті в Монтані та в маєтку артистки в Маямі.

Окрім того, іноземні ЗМІ припускали, що Джей Ло мала намір переїхати з Маямі до Лос-Анджелеса, щоб бути ближче до Бена Аффлека.

Декілька тижнів тому зіркову пару помітили за поцілунками в розкішному ресторані Nobu Malibu. Там вони святкували 50-річчя сестри співачки Лінди.

Журналісти також припускають, що Бен Аффлек планує вдруге освідчитися Дженніфер Лопес. Пропозицію актор планує зробити в день народження коханої.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?