Джон Траволта вперше розповів про свій танець з принцесою Діаною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джон Траволта вперше розповів про свій танець з принцесою Діаною

Джон Траволта вперше розповів про свій танець з принцесою Діаною
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Джон Траволта під час свого нового інтерв'ю вперше вирішив поділитися спогадами про один з найяскравіших моментів його життя, який стався у 1985 році. Саме тоді колишні очільник Білого дому Рональд Рейган й перша леді США Ненсі влаштували офіційний прийом в Білому домі. Туди запросили Джона Траволту і принцесу Діана. Актор відверто зізнається, що танок з нею був схожий на казку.

Джерело: Esquire Mexico

Джон Траволта розповів, як танцював з принцесою Діаною

За словами голлівудської зірки, цей вечір він досі не може забути. Актор навіть уявити не міг, що йому випаде честь танцювати з принцесою Уельською.

"Я не думав, що мене попросять танцювати з нею. Мені випала велика честь зробити це. Я подумав, що для цього повинна бути якась причина, і вирішив, що докладу всіх зусиль, щоб все зробити як слід. Це означало, що я повинен був добре вести її в танці і зробити все, щоб нам було весело. Це було легко, а ось сам факт вітання Діани і запрошення її на танець були складним завданням", – зазначив Джон Траволта.

За словами відомого актора, цей досвід він вважає справжньою казкою, яка залишиться в його пам'яті на все життя.

"Уявіть ситуацію. Ми в Білому домі. Північ. Все схоже на сон. Я підходжу до неї, торкаюся її ліктя і запрошую на танець. Вона обертається, обдаровує мене чарівною і трохи сумною посмішкою і приймає моє запрошення. І ось ми танцюємо разом, немов у казці. Хто б міг подумати, що коли-небудь з нами трапиться щось подібне? Я був досить розумний, щоб зобразити це у своїй пам'яті як особливий, чарівний момент", - розповів Траволта.

Джон Траволта та принцеса Діана танцюють у Білому домі (архівне фото)

Окрім того, актор зізнався, що ідею запросити принцесу Діану до танцю дала йому колишня перша леді Ненсі Рейган.

"Я ніколи цього не забуду. Для мене велика честь, що я зміг випробувати це. І я точно знаю, що для принцеси Діани цей епізод був найяскравішим моментом її перебування в Сполучених Штатах. Я відчуваю, що зробив її життя кращим, а вона зробила краще моє життя, і мені дуже шкода, що її більше немає", – зазначив Траволта.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?