Біограф принцеси Діани викрив головну брехню Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Біограф принцеси Діани викрив головну брехню Меган Маркл

Біограф принцеси Діани викрив головну брехню Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Кенсингтонський палац не був в'язницею для Меган Маркл і вона вела нормальне життя під час перебування в королівській родині - могла літати на приватному літаку до друзів, відпочивати в ресторанах і скуплятися в супермаркетах. Про це заявив біограф принцеси Діани Ендрю Мортон, який вирішив викрити головну брехню Меган Маркл після гучного інтерв'ю Опрі Уїнфрі і звинувачень на адресу королівської сім'ї.

Джерело: Daily Mail

Ендрю Мортон запевнив, що життя Меган Маркл в Кенсингтонському палаці не мало нічого спільного з життям її свекрухи - принцеси Діани. Він стверджує, що леді Ді розповідала йому про тотальну ізоляцію в королівському палаці, яка приводила її у відчай. Однак, Меган Маркл не пізнавла тягаря такого ув'язнення.

"Меган Маркл вела нормальне життя під час свого перебування в королівській родині. Для неї це не було схоже на в'язницю. Мої друзі бачили її з друзями в ресторанах, а також як вона йшла з супермаркету Whole Foods на Кенсінгтон-Хай-стріт з пакетами продуктів назад в Кенсингтонський палац ", - розповів біограф принцеси Діани.

Він вважає, що слова Меган про те, що у неї після заручин з принцом Гаррі відібрали паспорт, водійські права, ключі та дозволяли виходити з дому тільки два рази за чотири місяці є брехнею. На підтвердження своїх слів біограф згадав, як в лютому 2019 року Маркл літала в США на приватному літаку, щоб разом з друзями відсвяткувати майбутню появу на світ сина Арчі. І це було не єдиною закордонною подорожжю дружини принца Гаррі, які не дозволялися його матері.

У чому звинуватила Меган Маркл королівську сім'ю в інтерв'ю Опрі Вінфрі

Інтерв'ю, яке 39-річна Меган Маркл і 36-річний принц Гаррі місяць тому дали Опрі Уїнфрі, стало одним з найскандальніших в історії британської королівської сім'ї. Герцог та геруогиня Сассекські в ньому зізналися, що конфліктували з родичами та й взагалі жили в постійному стресі - у Меган навіть з'являлися суїцидальні думки.

Але найбільш резонансним стало звинувачення в расизмі. Меган Маркл заявила, що королівська сім'я була стурбована кольором шкіри її майбутньої дитини - сина Арчі, через що йому "не хотіли давати титул і охорону" в зв'язку з "розмовами про те, наскільки темною може бути його шкіра".

Принц Гаррі при цьому назвав своє життя в королівській родині "пасткою" і зізнався, що усвідомив це після одруження. Гаррі також повідомив, що після рішення про відмову від королівських обов'язків перестав спілкуватися зі своїм батьком принцом Чарльзом, який припинив його фінансову підтримку після того, як подружжя Сассекські відмовилися від королівських обов'язків і поїхали з Великої Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?