ЗМІ дізналися, кого Меган Маркл звинуватила в расизмі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ дізналися, кого Меган Маркл звинуватила в расизмі

ЗМІ дізналися, кого Меган Маркл звинуватила в расизмі
Джерело:  online.ua

В скандальному інтерв'ю Опрі Вінфрі Меган Маркл публічно скаржилася, що один з членів королівської сім'ї обговорював колір шкіри Арчі. Іноземні журналісти дізналися, що це могла бути принцеса Анна, проте, за словами ЗМІ, її слова дружина принца Гаррі зрозуміла неправильно.

Джерело: Mirror

Користувачі мережі чимало разів намагалися дізнатися, кого ж із королівської родини Меган Маркл звинуватила у расизмі, однак донедавна це залишалося таємницею.

Лише декілька днів тому королівська експертка та біографиня Колін Кемпбелл повідомила, що дружина принца Гаррі мала на увазі доньку Єлизавети II – принцесу Анну.

Експертка заявляє, що не підтримує позицію Маркл, оскільки вважає, що акторка просто неправильно все зрозуміла.

Що насправді говорила принцеса Анна про Арчі

Як стверджує біографиня, донька королеви й справді обговорювала маленького Арчі. Однак Анна мала на увазі не колір шкіри сина Меган, а те, які"катастрофічні наслідки" може мати його народження для королівської родини.

"Гаррі вирішив, що в тонкому натяку Анни на культуру в цілому мова йде саме про колір шкіри. У принцеси Анни ж були побоювання з приводу катастрофічних наслідків того, що хтось новий з точки зору характеру і неналежного виховання увійде в їх сім'ю. На її думку, це могло спричинити проблеми як для всієї королівської сім'ї, так і для будь-якої дитини, народженої парою. Принцеса Анна була справедливо стривожена зовсім не через колір шкіри Меган, а через її небажання і нездатність поважати чужі традиції й культурні відмінності", – розповідає Колін Кемпбелл.

За словами експертки, принцеса Анна була одною з тих родичок принца Гаррі, яка була категорично проти одруження племінника з "цією дівчиною".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?