Джонні Депп повертається в кіно після гучного скандалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джонні Депп повертається в кіно після гучного скандалу

Джонні Депп повертається в кіно після гучного скандалу
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий голлівудський актор Джонні Депп нарешті повертається у велике кіно після гучного розлучення з його колишньою дружиною Ембер Герд у 2016 році та звинувачень у насильстві. За попередніми даними, він вперше після скандалу зіграє головну роль у кінострічці.

Джерело: Variety

Джонні Депп повертається в кіно

Як стверджують інсайдери видання, Депп отримає змогу перевтілитися у французького короля Людовика XV у драмі режисерки Майвенн, яка також бере участь у зйомках. Останній дістанеться роль Мадам дю Баррі - фаворитки короля-бабія.

Поки про назву та сюжет фільму нічого не відомо. За попередніми даними, змоймки триватимуть 3 місяці у різних місцях Парижа, зокрема у Версальському палаці.

Варто звернути увагу на те, що саме правління Людовика XV було одним із найтриваліших в історії – 59 років. Проте вона закінчилося невтішно - його звинуватили у розпусті та корупції. Король мало приділяв уваги управлінню державою, тому програв Семирічну війну (1756—1763 роки) в результаті якої країна втратила низку колоній.

Джонні Депп (фото — flickr.com)

Як уже згадувалося раніше, після скандального судового процесу з голлівудською зіркою Ембер Герд, студія Warner Bros. звільнила актора з останньої частини фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати". Замість Деппа, головного лиходія Ґеллерта Ґріндельвальда, у третій частині зіграє відомий актор Мадс Міккельсен.

Нещодавно компанія Discovery+ повідомила, що планує зняти документальний фільм про судовий розгляд щодо розлучення між американськими акторами Джонні Деппом та Ембер Герд. У стрічці обґрунтують дві сторони, покажуть інтерв'ю з адвокатами, а також фрагменти домашніх відео і телефонних розмов акторів, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?