Джонсон вимагає у світу не схиляти Україну до "поганого миру" з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Джонсон вимагає у світу не схиляти Україну до "поганого миру" з Росією

Джонсон вимагає у світу не схиляти Україну до "поганого миру" з Росією
Джерело:  online.ua

Британський лідер Борис Джонсон озвучив нову чітку вимогу міжнародній спільноті - він вимагає, щоб світ не схиляв команду президента України до підписання "поганої мирної угоди" з Росією. Про це повідомив речник Джонсона.

Джерело: Reuters

Не можна змушувати Україну до поганого миру з РФ - Джонсон

Як стверджує спікер Бориса Джонсона, під час засідання британського уряду, яке відбулося вчора, прем'єр публічно пообіцяв, що офіційний Лондон буде залишатися на "передовій" підтримки України у боротьбі з російською агресією.

Він сказав, що важливо, аби на президента Зеленського не тиснули, щоб він погодився на поганий мир, зазначивши, що погані мирні угоди не тривають довго. Він сказав, що світ повинен уникати будь-якого результату, при якому необґрунтована агресія Путіна здаватиметься виправданою, - розповів прессекретар прем'єра Британії.

Борис Джонсон (фото — flickr.com)

Як уже згадувалося раніше, нещодавно американський телеканал CNN оприлюднив свої інсайдерські дані про те, що нібито Штати, Європейський Союз та Велика Британія уже проводять перемовини з приводу "мирного плану" для завершення війни з Росією.

Ці чутки зразу ж прокоментував український лідер Володимир Зеленський - він заявив, що не є учасником подібних консультацій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?