Джошуа оцінив свій майбутній бій проти українця Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа оцінив свій майбутній бій проти українця Усика

Джошуа оцінив свій майбутній бій проти українця Усика
Джерело:  online.ua

Британський боксер-чемпіон Ентоні Джошуа виступив з коментарем стосовно свого майбутнього протистояння з українським важковиком Олександром Усиком, яку заплановано на осінь.

Джерело: Sky Sports Boxing

За словами володаря титулів WBA, WBO та IBF український боксер стане достойним суперником на професійному ринзі. Він пригадав їхні перемоги на Олімпійських іграх 2012 року.

“Ми з Усиком обидва перемогли на Олімпіаді в Лондоні. Я прийшов до цього за короткий проміжок часу. З моменту мого приходу до зали до поїздки на Олімпійські ігри і перемоги там пройшло 3,5 роки. В Усика була тривала любительська кар'єра, він також виграв золоту медаль”, - наголосив Джошуа.

Водночас він звернув увагу на кар’єру - свою та Усика, а також відзначив місце їхньої майбутньої зустрічі.

“У професіоналах ми пішли по однаковій траєкторії. Це свідчить про те, що енергійні люди завжди зустрічаються на вершині. Як кажуть, залишаються тільки кращі з кращих, тому ми і будемо битися на цьому феноменальному стадіоні”, - додав він.

Такі комплементарні заяви не звичні для Джошуа, який тривалий час уникав протистояння з Усиком. Навіть колеги-британці чемпіона відзначали, що Усик не матиме нібито шансів у такому бою, тож вони не розуміють його наполегливість.

“Усик – чудовий претендент на титул в суперважкій вазі. Хоча він був чемпіоном світу в першому важкому дивізіоні, але Усик – хороший суперник і в хевівейті. Я маю намір виконати хорошу роботу і залагодити свої справи, оскільки дивлюся в бік інших речей”, - стверджує Джошуа наразі.

Бій Усик - Джошуа

Офіційно бій за володіння титулом WBO вже призначили на 25 вересня. Подія проходитиме у Лондоні.
Також призначення дати бою прокоментував український промоутер Олександр Красюк, який співпрацює з Усиком. Він звернув увагу на опцію реваншу в контракті.

“У контракті прописаний пункт щодо реваншу в разі перемоги Олександра Усика. Тобто, в найбільш ймовірному випадку. Знаю, що Усик переможе, а ось в якому раунді — не знаю”, — наголосив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?