Усик і Джошуа узгодили дату довгоочікуваного бою — важливі деталі контракту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик і Джошуа узгодили дату довгоочікуваного бою — важливі деталі контракту

Усик і Джошуа узгодили дату довгоочікуваного бою — важливі деталі контракту
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик вийде на ринг проти британського чемпіона Ентоні Джошуа, офіційно бій за володіння титулом WBO вже призначили на 25 вересня.

Джерело: Twitter

За офіційними даними, бій відбудеться на арені “Тоттенгем Готспур”.

Також призначення дати бою прокоментував український промоутер Олександр Красюк, який співпрацює з Усиком. Він звернув увагу на опцію реваншу в контракті.

“У контракті прописаний пункт щодо реваншу в разі перемоги Олександра Усика. Тобто, в найбільш ймовірному випадку. Знаю, що Усик переможе, а ось в якому раунді - не знаю”, - наголосив він.

Також промоутер уточнив, що підготовка до бою включатиме повну ізоляцію для опору коронавірусній пандемії. Аналогічним чином вже був перенесений бій між Тайсоном Ф’юрі та Деонтеєм Вайлдером - у таборі британця виявили інфекцію, що зумовило перенесення дати з липня аж на жовтень.

Бій Усик - Джошуа

Згаданий бій виявився відкладеним на невизначений час, оскільки Джошуа намагався вийти на ринг проти Тайсона Ф’юрі.

Передбачалося, що український боксер проведе проміжний бій. Раніше говорилося про двобій за “тимчасове” чемпіонство WBO проти британця Джо Джойса. Переможець пізніше мав би змогу претендувати на постійний повноцінний титул, яким вже володів би переможець пари Джошуа — Ф’юрі.

Утім, плани промоутерів на багатомільйонний прибуток зіпсував колишній чемпіон WBC Деонтей Вайлдер. Він звернувся до суду проти британського суперника Тайсона Ф’юрі, якого звинуватив в уникненні третього бою, що був узгоджений у контракті.

За словами промоутера Едді Хірна, попередня дата вказувала на 14 серпня, однак Джошуа запропонував інше.

“Ентоні сказав: “Послухай, останні 4 або навіть 5 місяців я готувався до бою за звання абсолюту з Тайсоном Ф’юрі. По-перше, мене все ще гризе, що бій з Ф’юрі зірвався. По-друге, Усик – це зовсім інший опонент, під якого потрібні зовсім інші спаринг-партнери. Тому ми відсунули бій на 7 тижнів, щоб дати час Джошуа перезавантажитися і знову повернутися до тренувань”, — наголосив Хірн.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?