Джошуа спростував інформацію про відмову від бою з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа спростував інформацію про відмову від бою з Усиком

Джошуа спростував інформацію про відмову від бою з Усиком
Джерело:  online.ua

Британський боксер суперваговик Ентоні Джошуа не планує відмовлятись від бою-реваншу з українцем Олександром Усиком, який відібрав в нього чемпіонські пояси за версіями WBA Super, IBF, WBO та IBO.

Джерело:  Boxing Scene

Що каже Джошуа 

Британський боксер закликав слухати тільки інформацію особисто від нього, та не зважати на чутки у ЗМІ, які напередодні повідомили, що за відмову від бою с Усиком Джошуа запропонували 15 млн фунтів.

Тільки й чую, як всі довкола говорять про те, що Ей Джей погодився взяти 15 мільйонів і відійде убік. Ніякого контракту я не підписував, я його навіть у вічі не бачив. Перестаньте слухати нісенітницю, тільки якщо це не я. Тільки я контролюю свою долю, я керую своїми справами. Я розумна людина, і я приймаю виважені рішення щодо своїх подальших кроків. Знаєте, що мене дратує у всьому цьому? Я читаю новини, які дають мої цитати, але сиджу і думаю: "Я ж не давав жодних інтерв'ю". Звідки ж людина взяла цю інформацію? Досить слухати нісенітницю з інших джерел. Тільки коли я говоритиму, тоді ви знатимете, що цій інформації можна вірити, - заявив Джошуа.

Бій Усик-Джошуа опинився під загрозою 

За словами Френка Уоррена, який представляє інтереси чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі, він наразі працює над організацією поєдинку з Усиком.

Він також звернув увагу на те, що бій за звання абсолютного чемпіона хевівейту може бути оголошено вже наступного тижня.

Як уже згадувалося раніше, перші розмови про бій українського чемпіона Олександра Усика з британським колегою Тайсоном Ф’юрі почалися після того, як українець 25 вересня переміг Ентоні Джошуа та виборов титул чемпіона світу.

Нещодавно Ф’юрі жорстко нокаутував Деонтея Уайлдера та зберіг пояс WBC. Відтак, Усик та Ф’юрі потенційно можуть визначити абсолютного чемпіона світу.

Ентоні Джошуа та Олександр Усик (Фото - facebook.com/Alexanderusyk)

Головною перепоною поки залишається Джошуа, з яким Усик зобов’язаний провести реванш. Щодо Тайсона, то британцю, ймовірно, доведеться провести обов’язковий захист поясу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?