Дзідзьо зізнався, кому віддав свою розкішну квартиру у Києві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дзідзьо зізнався, кому віддав свою розкішну квартиру у Києві

Дзідзьо зізнався, кому віддав свою розкішну квартиру у Києві
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Дзідзьо нарешті відреагував на чутки про возз'єднання з колишньою дружиною SLAVIA. За його словами, воно неможливе, хоча його нова розкішна квартира в Києві тепер належить саме екскоханій.

Джерело: "Зірковий шлях"

Дзідзьо прокоментував чутки про примирення зі SLAVIA

Попри те, що артистка SLAVIA (Ярослава Хома) часто коментує розлучення з артистом Дзідзьо (Михайло Хома), він вкрай рідко згадує про розрив. Однак нещодавно співак вирішив пояснити, чому його екскохану бачили біля власних апартаментів та чи можливе примирення пари. Він заявив, що апартаменти в Києві за понад мільйон гривень належатимуть їй.

"Це дуже красива квартира. Надзвичайно красива квартира. Ти виходиш – і видно озеро. Це 150 квадратів, і я віддаю її Ярославі", - розповів артист.

Попри це він переконує, що возз'єднання з колишньою дружиною – неможливе.

"Я зараз сам. Ми одне одного любимо, поважаємо – найголовніше. Я ніде нічого поганого про SLAVIA не говорив і не буду говорити", - додав Дзідзьо.

Нагадаємо, місяць тому артист оприлюднив світлину, на якій продемонстрував розкішні апартаменти у Києві. Квартира коштувала артисту понад мільйон гривень. Під цим дописом його колишня дружина SLAVIA написала: "Я закохалась у це місце з першого погляду. Дякую, Михайло, що здійснив мою мрію". Співак відповів, що його екскоханій "це місце дуже пасує".

Апартаменти Дзідзьо в Києві (Фото - instagram.com)

Після цього в мережі почали ширитися чутки про їхнє примирення. Трохи пізніше SLAVIA показала, як відпочивала на пляжі біля озера, що поблизу нової квартири Дзідзьо. Більшість фанатів були переконані, що так артисти поділили майно. Хоча інші шанувальники стверджували, що пара знову разом, а розлучення було або помилкою, або обманом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?