Є загиблі та поранені: географія обстрілів РФ по регіонам України
Категорія
Україна
Дата публікації

Є загиблі та поранені: географія обстрілів РФ по регіонам України

Є загиблі та поранені: географія обстрілів РФ по регіонам України
Джерело:  online.ua

Російська війська продовжують невпинно обстрілювати різні регіони України: протягом 18 та ночі 19 грудня найбільше постраждали Донецька та Київська області. Окрім того, повідомляється про загиблих та поранених в результаті атак ворога.

Джерело: ONLINE.UA

Що відомо про атаку росіян на Київську область

Протягом ночі 19 грудня українська ППО успішно знищила 18 з 23 дронів-камікадзе над українською столицею. Уламками пошкодило проїжджу частину у Солом’янському районі, а також вікна багатоповерхівки у Шевченківському районі. Повідомляється про влучання в об’єкт інфраструктури.

Що відомо про атаку росіян на Херсонську область

Російські війська майже 70 разів обстріляли область – 6 людей отримали поранення. У Херсоні поцілили в освітній заклад, готель, приватні та багатоквартирні будинки.

Фото — telegram.org

Що відомо про атаку росіян на Донецька область

Вночі армія РФ знову обстрілювала різні ділянки фронту від Вугледара до Лимана. У Бахмуті зигинули дві людини, ще троє отримали поранення. Також зафіксовані пошкодження 2 приватних будинків. У Сіверську пошкоджено адмінбудівлю, а в Парасковіївці Соледарської громади - приватний будинок. У Торському 1 загиблий.

Що відомо про атаку росіян на Дніпропетровську область

Протягом ночі 19 грудня над областю вдалося збити 2 дрони противника. Також вказано, що через обстріли у Червоногригорівській громаді понівечені 11 приватних будинків, газогін, лінія електропередач, знеструмлена насосна станція водоканалу. У Марганці пошкоджені понад 20 приватних будинків.

Що відомо про атаку росіян на Запорізьку область

Російські загарбники влучили з реактивної та ствольної артилерії у військову інфраструктуру в районах Темирівки, Червоного, Новоандріївки, Малих Щербаків і Плавнів. Окрім того, зафіксовані руйнування цивільно інфраструктури Оріхівщини, Гуляйпільщини та Василівського району.

Що відомо про атаку росіян на Харківську область

Армія РФ накриває вогнем населені пункти області, які знаходятьсяпоряд із кордоном з рф та лінією зіткнення. Повідомляється про пораненого у Куп'янському районі. В смт Дворічна пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?