Екс-суперник Усика оцінив переваги українця перед боєм з Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Екс-суперник Усика оцінив переваги українця перед боєм з Джошуа

Екс-суперник Усика оцінив переваги українця перед боєм з Джошуа
Джерело:  online.ua

Один з колишніх суперників українського боксера Олександра Усика, британець Тоні Белью назвав його спортсменом у надзвичайній формі, яка дозволить йому перемогти Ентоні Джошуа.

Джерело: Boxing News 24/7

На думку Белью, Усик - найкращий боксер, з яким йому доводилося битися. Зіткнення сталося 2018 року, тоді британець програв нокаутом у 8-му раунді.

“Усик – найкращий боєць, з яким я бився. Він володіє ідеальною технікою, змушує людей виглядати смішно. Робота ніг Усика на іншому рівні. Він фантастично обдарований у всьому, що робить”, - стверджує він.

Белью додав, ані чемпіон за версією WBC Тайсон Ф’юрі, ані титулований WBA, WBO, IBF Джошуа не зможуть подолати Усика на пику його форми.

“Ніхто не перебоксує Усика, навіть Ф'юрі. Тайсон розгубиться через хорошу роботу ніг Олександра. Якщо Джошуа дозволить створити занадто великий зазор, то Усик може вийти сухим з води. Він – велика і небезпечна загроза”, - додав колишній опонент.

Водночас він звернув увагу на низку технічних здібностей українського боксера.

“Подумайте про технічні здібності Усика. Він багато на що здатний на боксерському рингу”, - підсумував Белью.

Бій Усик - Джошуа

Усик вийде на ринг проти британського чемпіона у Лондоні, офіційно бій за володіння титулом WBO вже призначили на 25 вересня.

Промоутер Олександр Красюк уточнив, що підготовка до бою включатиме повну ізоляцію для опору коронавірусній пандемії. Аналогічним чином вже був перенесений бій між Тайсоном Ф’юрі та Деонтеєм Вайлдером — у таборі британця виявили інфекцію, що зумовило перенесення дати з липня аж на жовтень.

Також менеджер додав, що існуватиме опція бою-реваншу.

“У контракті прописаний пункт щодо реваншу в разі перемоги Олександра Усика. Тобто, в найбільш ймовірному випадку. Знаю, що Усик переможе, а ось в якому раунді — не знаю”, - сміливо прокоментував промоутер.

Бій став можливим через погрози судом Вайлдера на адресу Ф’юрі - останній хотів битися за абсолютне чемпіонство з Джошуа та ігнорував третій бій з американцем.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?