Ексдружина Бена Аффлека вирішила втрутися у його стосунки з Дженніфер Лопес
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ексдружина Бена Аффлека вирішила втрутися у його стосунки з Дженніфер Лопес

Дженніфер Гарнер
Джерело:  online.ua

Дедалі частіше починають з'являтися чутки про те, що зіркове подружжя — Дженніфер Лопес та Бен Аффлек — опинилося на межі розлучення. Однак знайшлася принаймні одна людина, яка намагається врятувати кохання пари.

Дженніфер Гарнер хоче, щоб Джей Ло та Бен Аффлек були разом

Згідно з даними US Weekly, колишня дружина Бена Аффлека — акторка Дженніфер Гарнер — справді підтримує Бенніфер.

Джен заохочує Бена працювати над шлюбом із Лопес. Вона повністю підтримує їхні стосунки та хоче лише, аби він був щасливим, — розповіло одне з анонімних джерел журналістів.

За словами інсайдера, Гарнер чудово усвідомлює, якому навантаженню піддаються відносини, коли на них тисне слава та надокучлива увага з боку шанувальників, як це, власне, і відбувається зараз у Аффлека й Лопес.

Що важливо розуміти, перші чутки про серйозні проблеми у шлюбі актора та співачки з’явилися після майже двомісячної перерви спільних появ на публіці.

Пізніше люди з оточення пари почали стверджувати, що Аффлек з’їхав з їхнього будинку, а сама Джей Ло неодноразово підігрівала чутки про розлучення діями в соцмережах.

Аффлек жалкує про шлюб із Лопес

Нещодавно видання Page Six дізналося від своїх інсайдерів, що 51-річний актор узагалі шкодує, що одружився з Джей Ло.

Фото: instagram.com

Якби була можливість розлучитися на підставі того, що шлюб було укладено під впливом тимчасового афекту, він так і зробив би… У нього таке відчуття, ніби останні два роки були просто гарячковим маренням, а тепер він схаменувся і розуміє, що в жодному випадку з цього нічого не вийде, — заявляє анонімне джерело.

На тлі цих гучних заяв Джей Ло знову з'явилася на черговому івенті сама, без Бена.

Чоловік не захотів супроводжувати дружину на прем'єрі її фільму "Атлас" у Голлівуді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?