Українка Муіньо зняла кліп для Дженніфер Лопес — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українка Муіньо зняла кліп для Дженніфер Лопес — відео

Джей Ло

Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Дженніфер Лопес на ремікс до пісні Can't Get Enough, який співачка виконує разом із номінованою на "Ґреммі" реперкою Latto.

Муіньо створила кліп для Джей Ло

Українка Таню Муіньо співпрацювала з Дженніфер Лопес на зйомках нового кліпу співачки.

Про це розповіла сама Лопес у Instagram.

У відеороботі використали кадри зі стрічки This is Me Now: A Love Story, у якій грала Джей Ло. Епізоди з фільму супроводжуватимуть дев'ятий студійний альбом Лопес – This is Me…Now, який презентують 16 лютого.

Новий кліп від Муїньо – це друга версія відео на пісню. Першу Лопес випустила на початку січня: в ній вона з'явилася у білій весільній сукні від Івана Фролова.

Хто така Таню Муіньо

Таню Муіньо – українська дизайнерка, фотографка та режисерка з Одеси. Вона знімала кліпи для дуету Post Malone та The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, Rosalia та інших. Ролик для Foals Муіньо зняла у Києві.

Остання її робота – кліп для південнокорейського співака Чонгука з гурту BTS кліп на пісню Standing Next to You. Ролик уже має понад 84 млн переглядів.

Серед перемог та нагород Муїньо:

  • Кліп Таню Муіньо для Lil Nas X на пісню Montero переміг у трьох номінаціях премії MTV Video Music Awards 2021: "Відео року", "Найкраща режисура" та "Найкращі візуальні ефекти". Також цю роботу номінували на "Ґреммі 2022".

  • У 2022 році режисерка отримала дві нагороди MTV Video Music Awards за кліп As It Was, який зняла для Гаррі Стайлза.

  • У серпні 2023 року вона отримала премію MTV Video Music Awards 2023 за найкращу режисуру кліпу Attention для Doja Cat.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?