Українка Таня Муіньо зняла атмосферний кліп для The Weeknd
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українка Таня Муіньо зняла атмосферний кліп для The Weeknd

Українка Таня Муіньо зняла атмосферний кліп для The Weeknd
Джерело:  online.ua

Всесвітно відома українська режисерка Таня Муіньо, яка встигла попрацювати з багатьма західними зірками, зняла новий вражаючий кліп для канадського виконвця The Weeknd (Ейбела Тесфає) та його колеги Post Malone. Відеоробота українки за лічені години зібрала 2 мільйони переглядів

Джерело: Ютуб-сторінка Post Malone

Режисерка Таня Муіньо представила кліп для The Weeknd та Post Malone

Українська кліпмейкерка Таня Муіньо продовжує дивувати світ своїми новими роботами. Лише нещодавно вона отримала нагороду на премії MTV Europe Music Awards 2021 за кліп MONTERO артиста Lil Nas X. А 15 листопада уже оприлюднила новий кліп, який створила на замовлення всесвітньо відомих виконавців

The Weeknd та Post Malone.

Пісня, на яку україна знімала кліп, має назву One Right Now. Вона стала першою з майбутнього альбому Post Malone (Остіна Поста). У відероботі можна побачити, як між відомими виконавцями відбувається дуель у закритому приміщенні. Попри те, що кліп доволі моторошний, він сподобався фанатам артистів та користувачам мережі. Останні залишають тисячі схвальних коментарів.

"Ви можете повірити? Я все ще ні! Дуже дякую всій команді – це було складно та шалено, але ми впоралися!", – прокоментувала результат співпраці із зірками світової музичної сцени Таня Муіньо у своєму Інстаграмі.

Варто звернути увагу на те, що її вже встигли привітати не тільки фанати, а й чимало українських артистів, які раніше співпрацювали з режисеркою: Монатік, Алан Бадоєв, Юлія Саніна, Джамала, Оля Полякова та інші.

До слова, Таня Муіньо навіть хмогла вибороти перемогу в одній з найпрестижніших премій світу MTV Video Music Awards у номінації "Найкраща режисерська робота". Вона знімала кліп MONTERO для епатажного репера Lil Nas X.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?