Ексгенсек НАТО Расмуссен озвучив попередження США щодо планів Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Ексгенсек НАТО Расмуссен озвучив попередження США щодо планів Путіна

Ексгенсек НАТО Расмуссен озвучив попередження США щодо планів Путіна
Джерело:  online.ua

Ексгенсек НАТО Андерс Фог Расмуссен просить команду американського лідера Джо Байдена не вагатися з допомогою Україні в обсягах, які дозволять їй перемогти і забезпечити тривалий мир. Політик озвучив попередження, що у разі капітуляції України Путін піде далі.

Джерело:  Foreign Policy

Расмуссен пояснив, чого можна очікувати від Путіна

Як стверджує Расмуссен, вторгнення Росії в Україну актуалізували питання оборони для урядів європейських країн, а Фінляндію та Швецію підштовхнув до вступу у НАТО.

Війна продемонструвала, що Вашингтон залишається головним гарантом безпеки у Європі. Вона також засвідчила необхідність для демократичного світу об’єднуватися перед загрозою автократичних держав, які поводяться все більш агресивно, – заявляє колишній очільник Альянсу.

На його переконання, офіційний Вашингтон повинен зробити усе можливе, щоб не допустити затяжної війни в центрі України.

Найкращий спосіб уникнути цієї пастки – надати українцям все, що їм потрібно, щоби перемогти у цій війні. Після цього Захід має подбати, щоб Росія не захотіла напасти на Україну знову... США та союзники мають надати усе, чого Україна потребує для захисту своєї незалежності у довгостроковій перспективі. Якщо Захід не зробить цього – лідер РФ Володимир Путін не зупиниться на Україні, – наголосив Андерс Фог Расмуссен.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?