Ексглава ЦРУ назвав ключове очікування Путіна від виборів у США
Категорія
Політика
Дата публікації

Ексглава ЦРУ назвав ключове очікування Путіна від виборів у США

Ексглава ЦРУ назвав ключове очікування Путіна від виборів у США
Джерело:  online.ua

На переконання колишнього директора ЦРУ Джона Бреннана, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін дуже розраховує на перемогу лідера Республіканської партії Дональда Трампа на президентських виборах у США в наступному році. 

Джерело: телеканал  MSNBC

Путін поставив все на перемогу Трампа 

За словами Бреннана, який був керівником ЦРУ під час другого президентського терміну Барака Обами, Кремль виграє у разі перемоги Трампа на виборах у наступному році.

Для Путіна, я вважаю, абсолютно важливо, щоб Дональд Трамп виграв вибори. Путін і Трамп є членами спільноти автократів, що захоплені одне одним. І вони збираються лестити один одному і грати на користь один одного, - наголошує колишній керівник ЦРУ.

При цьому він висловив впевненність, що перемога Трампа зашкодить не тільки Україні, в якій російська армія послідовно зазнає остаточного краху.

Якщо Трамп зможе повернутися в Білий дім... у Путіна може бути однодумець, з яким він зможе співпрацювати, безумовно, на шкоду інтересам США і інтересам Заходу в цілому, - зазначає ексголова ЦРУ.

Що відомо про настрої у Республіканській партії

Праве крило Республіканської партії США, навідміну від іншої поміркованої частини, виступає проти подальшої військової допомоги України та заважає спробам переконати американських виборців, що підтримка Києва відповідає цінностям партії.

Найбільш складним це питання стає для Республіканської партії, праве крило якої веде агресивну кампанію, намагаючись здобути політичні бали на ідеях скорочення допомоги Україні.

Попри це лідери республіканців, демократів і Білий дім стверджують, що більшість Конгресу продовжує підтримувати допомогу Україні.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?