Конкурент Трампа визнає окуповані території російськими та хоче заблокувати вступ України до НАТО
Категорія
Світ
Дата публікації

Конкурент Трампа визнає окуповані території російськими та хоче заблокувати вступ України до НАТО

Конкурент Трампа визнає окуповані території російськими та хоче заблокувати вступ України до НАТО
Джерело:  online.ua

Конкурент Трампа на майбутніх президентських виборах у США Вівек Рамасвами визнає окуповані території російськими та заблокує вступ України до НАТО.

Джерело: The American Conservative

Рамасвамі визнає окуповані українські території російськими

Один із претендентів на президентську номінацію від Республіканської партії США Вівек Рамасвамі обіцяє в разі обрання президентом визнати російські загарбання України та закрити їй шлях до НАТО.

Свої погляди на зовнішню політику Рамасвамі виклав у програмній статті у виданні The American Conservative.

Частина матеріалу, що стосується повномасштабної війни Росії проти України, повторює неодноразово висловлену республіканцем тезу, що найбільшу небезпеку для США становить зближення Москви й Пекіна.

Рамасвамі проводить паралелі із зовнішньою політикою Річарда Ніксона, який ухвалив рішення встановити дипломатичні відносини з КНР, аби протидіяти його зближенню з СРСР.

Як президент США, я поважатиму і відроджуватиму спадщину Ніксона, відкидаючи кровожерливу балаканину корисних ідіотів, які проповідують безвиграшну війну в Україні, що ще більше зближує наших двох ворогів-великих держав, – пише Рамасвамі.

На його думку, "чим довше триває війна в Україні, тим стає зрозуміліше, що в ній є лише один переможець: Китай".

Тому Рамасвамі хоче повторити Ніксона та поїхати у 2025 році до Москви, аби "забезпечити мир в Україні" на "умовах, які ставлять американські інтереси на перше місце".

З цією метою я прийму російський контроль над окупованими територіями і пообіцяю заблокувати кандидатуру України в НАТО в обмін на вихід Росії з військового союзу з Китаєм. Я скасую санкції і поверну Росію на світовий ринок. Таким чином, я піднесу Росію як стратегічний фактор стримування китайських планів у Східній Азії, – йдеться у статті.

Що відомо про Рамасвамі

38-річний Вівек Рамасвамі – наймолодший претендент на участь у президентських виборах у США від республіканців, який до цього займався успішним бізнесом у галузі біотехнологій.

Він вважає себе лібертаріанцем, але при цьому активно виступає проти так званого "лівацтва" – сукупності прогресивістських політик, спрямованих на боротьбу проти дискримінації.

До нинішньої кампанії Рамасвамі не брав участі в політиці. Нині його рейтинг коливається в районі 5-6%, а ЗМІ регулярно беруть у нього інтерв’ю.

На перших і поки останніх дебатах республіканських кандидатів більшість глядачів віддали перевагу Рамасвамі перед найбільш імовірним конкурентом Трампа – губернатором Флориди Роном Десантісом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?