Кандидат у президенти США Рамасвамі не проти віддати Донбас Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Кандидат у президенти США Рамасвамі не проти віддати Донбас Росії

Кандидат у президенти США Рамасвамі не проти віддати Донбас Росії
Джерело:  online.ua

Кандидат у президенти США і законодавець індійського походження Вівек Рамасвамі 18 серпня виступив за припинення російсько-українського конфлікту, за якого Москва збереже частину Донбасу, а Київ не вступить до НАТО. Також політик вважає, що Росія повинна вийти з військового союзу з Китаєм.

Джерело: найбільша індійська телекомпанія NDTV

Кандидат у президенти США Рамасвамі не проти віддати Донбас Росії

Кандидат відповідаючи на запитання журналіста CNN зазначив, що чинна зовнішньополітична стратегія США щодо України "штовхає Росію в китайські обійми". Відтак, не можна допускати подальшого зближення Москви та Пекіна, оскільки їхній військовий союз є найбільшою військовою загрозою для США.

Військовий союз Росії та Китаю — це найбільша військова загроза, з якою ми стикаємося сьогодні. Найгірше те, що наші дії в Україні ще більше підштовхують Росію в обійми Китаю, — сказав Рамасавамі.

Політик переконаний, що дві держави мають серйозний військовий потенціал, який у сукупності перевершує потенціал США. З огляду на це в центрі уваги Вашингтона має перебувати не програш президента Володимира Путіна, а виграш Америки.

Я закінчу війну в Україні на умовах, які вимагатимуть від Путіна виходу з військового союзу з Китаєм. Мета не в тому, щоб Росія "програла". Мета має полягати в тому, щоб США виграли, — заявив законодавець.

Рамасвамі додав, що на посаді глави Білого дому він заморозив би конфлікт в Україні та залишив частину Донбасу за Росією. Крім того політик би взяв на себе зобов'язання, щоб Україна ніколи не стала б членом Північноатлантичного альянсу.

Шольц оцінив шанси Трамп під час президентських перегонів у США

Канцлер ФРН не захотів конкретно коментувати, чи готова влада його країни до перемоги на виборах у США колишнього президента Дональда Трампа та пов’язаних із цим наслідків для міжнародної політики.

Ви вже можете собі уявити, що ми ретельно розглядаємо сценарії розвитку всіх міжнародних ситуацій, – розповів журналістам Олаф Шольц.

За словами німецького лідера, він високо оцінює "неймовірний досвід Джо Байдена в міжнародній політиці" і його "розважливі судження".

Олаф Шольц звертає увагу на те, що все, що встиг зробити Байден, дає чинному очільнику Білого дому найбільше шансів подолати розкол в американському суспільстві.

Якщо хтось і має шанс подолати цей поділ і протистояти розколу, то це президент-демократ Байден, – переконаний канцлер ФРН, заявивши, що вважає переобрання Байдена "найбільш ймовірним".

Читайте також:

  • Дональду Трампу висунули четверте кримінальне звинувачення. Він може здатися владі

  • Пенс проти Трампа. Колишній віцепрезидент США допустив надання свідчень на процесі

  • Трампу обрали запобіжний захід. Експрезидента США звинувачують по чотирьох пунктах

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?