Пенс проти Трампа. Колишній віцепрезидент США допустив надання свідчень на процесі
Категорія
Політика
Дата публікації

Пенс проти Трампа. Колишній віцепрезидент США допустив надання свідчень на процесі

Пенс проти Трампа. Колишній віцепрезидент США допустив надання свідчень на процесі
Джерело:  online.ua

Колишній віцепрезидент США Майк Пенс свідчитиме проти експрезидента США Дональда Трампа на суді, якщо це буде необхідно.

Джерело: CBS

Пенс свідчитиме проти Трампа на суді

Колишній віцепрезидент США в адміністрації Дональда Трампа Майк Пенс не виключив можливості стати свідком на судовому процесі експрезидента США.

За його словами, "у нього немає планів давати свідчення".

Та кандидат на номінацію від Республіканської партії на виборах у 2024 році впевнений, що "люди можуть бути впевнені – ми будемо підкорятися закону".

Ми виконаємо зобов'язання перед законом, якщо надійде такий запит, і ми просто скажемо правду, – заявив Пенс.

Трамп не визнає себе винним у кримінальних справах проти нього

Колишній президент США Дональд Трамп не визнав себе винним у висунутих проти нього звинуваченнях щодо його спроб скасувати результати президентських виборів 2020 року.

Так, сплили подробиці про спілкування Трампа з колишнім віцепрезидентом Пенсом. Тоді колишній очільник Білого дому намагався переконати його зірвати голосування в Конгресі щодо затвердження кандидатури на посаду віцепрезидента. Також Трамп неодноразово говорив, що він має право не визнати результати виборів 2020 року.

На початку серпня Трампу оголосили звинувачення у справі про штурм Капітолія.

Всього висунуто чотири пункти звинувачень: змова з метою введення в оману Сполучених Штатів; змова з метою перешкоджання офіційному розслідуванню; перешкоджання та спроба перешкоджання офіційному розслідуванню; змова з метою порушення прав.

Трамп стверджує, що йому загрожуватиме до 561 року ув'язнення за всіма висунутими проти нього звинуваченнями.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?