Почнеться "золотий місяць". Експерт назвав головні умови для контрнаступу ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Почнеться "золотий місяць". Експерт назвав головні умови для контрнаступу ЗСУ

Почнеться "золотий місяць". Експерт назвав головні умови для контрнаступу ЗСУ
Джерело:  online.ua

Наразі українські військові тримають потужну оборону та активно готуються до весняного контрнаступу. Як пояснює полковник запасу ЗСУ та льотчик-інструктор Роман Світан, ефективний контрнаступ нашої армії повинен розпочатися тоді, коли завершиться підготовка військових та надійде все необхідне озброєння та боєприпаси. Також варто пам'ятати, що одним із найважливіших факторів є наявність резервів, а також погодні умови.

Джерело: "24 Канал"

Як відбувається підготовка українських сил до контрнаступу

Згідно з даними експерта, до середини квітня наші воїни готуватимуться до контрнаступальних дій, а також будуть виконувати певні завдання.

Окрім того, наголошується, що офіційний Київ буде продовжувати працювати над збільшенням кількості техніки та боєприпасів, які нам надаватимуть міжнародні партнери, а також готуватиме резерви.

Жодний контрнаступ точно не буде проводитися без резервів. Це не має сенсу, оскільки саме резерви необхідні для того, щоб утримувати фланг і йти в прорив на певних напрямках,
– пояснює Роман Світан.

Як вважає полковник запасу ЗСУ, на таку підготовку наші воїни можуть витратити приблизно місяць, а вже з середини квітня знадобиться ще кілька тижнів – до 9 травня, щоб подивитися на дії російських загарбників.

Як уже всім відомо, саме ця дата є сакральною для очільника Кремля Володимира Путіна.

Незабаром розпочнеться "золотий місяць" для ЗСУ

Роман Світан звертає увагу на те, що для будь-якої армії є "золотий місяць", а далі їхні дії йдуть на спад.

Армія РФ наразі робить все можливе, щоб продовжувати наступ, який затягнеться, найімовірніше, ще на декілька тижнів – до кінця березня – початку квітня.

Російський диктатор також може змусити загарбників здійснити певні дії до 9 травня.

З середини квітня й 9 травня може розпочатися наш контрнаступ – "золотий місяць", – прогнозує Світан.

Як вважає експерт, контрнаступ наших бійців цілком ймовірний на одному, двох або навіть трьох напрямках. Це залежатиме від задуму нашого командування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?