Експерт пояснив істерику Орбана через майбутній контрнаступ ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив істерику Орбана через майбутній контрнаступ ЗСУ

Експерт пояснив істерику Орбана через майбутній контрнаступ ЗСУ
Джерело:  online.ua

Угорський прем'єр Віктор Орбан, який відомий своєю проросійською позицією, почав публічно залякувати українців та міжнародну спільноту тим, що контрнаступ ЗСУ нібито призведе до "кровопролиття", а також закликав Україну до "мирних переговорів" з Росією. Військовий експерт Олег Жданов пояснив дивну поведінку скандального політика.

Джерело: "24 Канал"

Орбан ризикує майбутнім Угорщини заради Путіна

Олег Жданов звертає увагу на те, що Орбан ризикує членством Угорщини в Європейському союзі, щоб виконати примхи російського диктатора Володимира Путіна.

Я уявляю, скільки йому (Орбану – ред.) потрібно було "накосячити", що Путін "викручує йому руки" та змушує йти проти здорового глузду, робити заяви та навіть ставити під сумнів участь Угорщини в ЄС. У Путіна повинна бути товста тека з компроматом на Орбана, що він так "стелиться" перед ним, – переконаний військовий експерт.

Команда Орбана перетворює Угорщину на ворога України

Олег Жданов нагадує про те, що офіційний Будапешт постійно та всюди вставляє палки в колеса нашій країні.

Насамперед йдеться про співпрацю України з НАТО, ЄС, особливо, коли це стосується військової та фінансової допомоги

Євросоюзу доводиться докладати немаленьких зусиль, щоб усувати перешкоди з боку Угорщини, – пояснює експерт.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно офіційний Будапешт оприлюднив на офіційному ютуб-каналі відео із закликом до "мирних переговорів" із Росією.

У ролику вкотре транслюються російські наративи, що, мовляв, "війна стає світовою", а карта України зображена без Криму.

Олег Жданов звертає увагу на те, що такі заяви порушують усі резолюції Європейського Союзу, за які голосувала й сама Угорщина, ратифікувала їх.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?