Чого далі чекати від Путіна після підриву Каховської ГЕС — попередження експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Чого далі чекати від Путіна після підриву Каховської ГЕС — попередження експерта

Чого далі чекати від Путіна після підриву Каховської ГЕС — попередження експерта
Джерело:  online.ua

Експерт з міжнародних енергетичних та безпекових відносин та президент глобалістики "Стратегія XXI" Михайло Гончар переконаний у тому, що підрив Каховської ГЕС здійснили безпосередньо російські військові. За його словами, на це вказує безліч доказів. Однак Гончар також попередив, що Путін не зупиниться лише на екоциді.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Що вказує на беззаперечну причетність росіян до підриву Каховської ГЕС

Як вважає Михайло Гончар, російські окупанти заклали вибухівку всередину Каховської ГЕС, щоб здійснити її підрив, оскільки іншим способом знищити станцію просто неможливо.

Він також нагадує про те, що Головне управління розвідки Міноборони України попереджало про такий план ворога ще у 2022 році — одразу після захоплення Нової Каховки та Каховської ГЕС.

Росіянами було проведе мінування греблі ГЕС. Також слід згадати радянське військове мистецтво. Це дії, які вписуються в концепт інженерного підтоплення під час бойових дій, якщо поруч знаходиться якась гідротехнічна споруда чи водосховище. Для того, щоб ускладнити наступ сил противника, то ще з радянських часів передбачалося, що така споруда може бути підірвана.

Росія використовує радянські методи ведення війни

Як відомо, у період Другої світової війни радянська армія також підривала ДніпроГЕС, коли хотіла зупинити наступ німецьких військ, однак це не допомогло.

Те саме робили й німці, коли відступали на захід під натиском радянських військ.

Очевидно, що старі радянські канони були згадані російськими воєначальниками, й буда розроблена відповідна операція. Однак вона була не напередодні розроблена, а ще у квітні минуло року.Все це було в режимі готовності й чекало певного наказу, розпорядження, що і сталося в ніч на 6 червня.Тому автор цього екоциду відомий, особливо враховуючи те, що це окупована Росією територія.

Путін не зупиниться на підриві Каховської ГЕС

На переконання Михайла Гончара, підрив росіянами Каховської ГЕС — це лише початок у запланованому Кремлем алгоритмі терактів та масштабних злочинів.

Йде певний алгоритм, в кінці якого проєкція загрози ядерного інциденту на Запорізькій АЕС, оскільки вона бере воду для систем охолодження реакторів саме з Каховського водосховища.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?