Навіщо росія викрадає сотні тисяч українських дітей — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Навіщо росія викрадає сотні тисяч українських дітей — відео

Навіщо росія викрадає сотні тисяч українських дітей — відео
Джерело:  online.ua

Викрадення росією українських дітей стало однією із найсерйозніших проблем цієї війни, розв'язати яку виявилося вкрай складно. Команда online.ua вирішила дізнатися в експертів, навіщо насправді окупанти вивозять на територію рф неповнолітніх українців. 

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Масштаби викрадення росією українських дітей шокують

Українська влада офіційно змогла ідентифікувати менш як 20 тисяч неповнолітніх українців, вкрадених росією.

Повернути наразі вдалося лише 371 українську дитину.

Варто зазначити, що повернення викрадених дітей є повільним процесом, оскільки для кожного випадку розробляється окремий механізм.

Досі сотні тисяч дівчат та хлопчиків, громадян України, фактично перебувають у полоні путінського режиму.

Експерти назвали неочевидні причини викрадення українських дітей

PhD з психології Василь Мосійчук звертає увагу на те, що однією з головних цілей викрадення неповнолітніх українців є тотальне перевиховання діток.

Дитячий розум, а особливо в підлітків, він як пластилін, і його можна просто ліпити. Що ти дитині не скажеш, можна її обманути, а росіяни це дуже люблять робити. Їхні технології дуже дієві в інформаційній війні, — пояснює експерт.

За словами білоруського опозиціонера Павла Латушка, команда нелегітимного президента РБ Олександра Лукашенка також активно займається реосвітою викрадених дітей, намагаючись повністю змінити їхню ментальність.

Їм розповідають, що і Байден, і Зеленський мають бути навіть ліквідовані та що в Україні немає легітимної влади, що це узурпована влада. Тобто із ними ведуть роботу — методичну та системну. З дітьми "працюють" пропагандисти, звані артисти з лукашенківського пулу, парамілітарні організації, "Нічні вовки". Тобто постійно обробляють українських дітей, — розповів заступник керівника Об'єднаного Перехідного Кабінету Білорусі, керівник Народного Антикризового Управління Павло Латушко.

Лікар, доктор психологічних наук Богдан Ткач звертає увагу на те, що існує декілька підходів які використовують для розвитку країн.

Один із них — підхід, коли ми розвиваємо технології і автоматизуємо все. У такому випадку багато людей не
потрібно, тому що все роблять роботи, і є методологія отримання якогось продукту чи знань.

А є держави, які орієнтуються на давній підхід: чим більше людей, тим більше податків, тим більше ресурсу і так далі. От Росія, власне, орієнтується на цей старий підхід кількості людей, тому вона і викрадає дітей, щоб збільшити чисельність свого населення, — зазначає Богдан Ткач.

Віталій Луньов, дійсний член Української академії наук, нагадує про те, що викрадення дітей відбувалося у на тлі майже всіх воєнних конфліктів в історії людства.

Ворожі армії вивозили дітей, вивозили працьовите населення, яке могло б працювати на противника.

Коли це стосується дітей — є кілька причин. Одна з причин - це те, аби в такому психоаналітичному розумінні ввести в стан депривації і, умовно кажучи, навіть є поняття кастрації дорослого населення взагалі, — підсумовує Віталій Луньов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?