Екстренер "Динамо" та "Шахтаря" Луческу відмовив двом європейським клубам
Категорія
Спорт
Дата публікації

Екстренер "Динамо" та "Шахтаря" Луческу відмовив двом європейським клубам

Мірча Луческу
Джерело:  UA-Футбол

Колишній тренер київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" Мірча Луческу відкинув пропозиції "Бешикташа" та "Ліона" та назвав причину.

Луческу відмовив Бешикташу та Ліону

У суботу я розмовляв із керівництвом Бешикташа, дав їм кілька порад, команда зараз не у формі. Вони запропонували мені очолити клуб на півроку, до кінця поточного сезону, а потім наскільки можна пролонгувати угоду. Я їм відмовив, тому що я не хочу зараз розпочинати тренувати команду посередині сезону.

Луческу також розповів, що до нього зверталися з французького Ліона і він відмовив їм з тієї ж причини.

Нині я не готовий тренувати навіть у своїй країні. Це складно. Хто ризикує очолити команду серед чемпіонату? — розповів Луческу.

Тим часом "Бешикташ" вже оголосив про призначення нового головного тренера. Ним став португальський спеціаліст Фернандо Сантуш.

Він має декілька трофеїв на рівні збірних, серед яких Чемпіонат Європи-2016 та Ліга Націй УЄФА 18/19.

Луческу не планує завершувати кар'єру

78-річний тренер нещодавно підтвердив, що поки що не планує йти на пенсію.

Останній рік в Україні був дуже важким. Війна, що триває, справила сильний негативний вплив на футбол. Це вплинуло на нас морально. Я не відійшов від футболу, хоча зараз і не залучений до нього. Я залишаюся у футболі, хоч поки що у ролі слухача та вболівальниками. Зараз я розслабляюся і проводжу час зі своєю родиною у Бухаресті. Я люблю своїх онуків.

Луческу сказав, що хоче очолити команду на початку нового сезону, у червні.

Нагадаємо, що у листопаді 2023 року тренер "Динамо" пішов у відставку після програшного матчу своїх підопічних з "Шахтарем" (0:1) у матчі УПЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?