Луческу подав у відставку з посади тренера "Динамо"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу подав у відставку з посади тренера "Динамо"

Мірча Луческу
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу оголосив про те, що ухвалив рішення залишити свою посаду. Румунський спеціаліст оголосив про це на пресконференції після поразки від донецького "Шахтаря" у 13-му турі Прем'єр-ліги України.

Що відомо про відставку Луческу

Сьогодні мені б не хотілося говорити про гру. Я 15 років віддав футболу Україні. На цьому я хотів би закінчити свою кар'єру тут. Я попрощався зі своїми гравцями. Я вдячний президентам "Шахтаря" та "Динамо" за те, що ми спільно працювали "Звичайно, хотілося б закінчити по-іншому. Але всьому є кінець. Якщо говорити про гру, то перемогла більш досвідчена команда. У нас були свої моменти, але ми їх не реалізували, – сказав Луческу.

Він додав, що вірить у майбутнє своєї тепер уже колишньої команди, а також побажав миру Україні. Румун наголосив, що йому важко давалася кожна гра.

У цієї команди "Динамо" є майбутнє. Я подивився, що найстаршим на лавці був Сирота. Я вірю, що є майбутнє у "Динамо", у країни України. Мені було важко пережити останнім часом. Війна... Всі ці хвилини мовчання перед кожними іграми були складними. З роками ти стаєш більш сентиментальним. Постійно думаєш про людей, які гинуть на фронті, мирне населення. Дякую українському футболу, країні Україна за ці 15 років, – підкреслив фахівець.

Зазначимо, що Луческу очолив "Динамо" влітку 2020 року. Під його керівництвом команда одного разу виграла чемпіонат та кубок України.

"Шахтар" зіграв з "Динамо" у дебютному матчі Маріно Пушича в УПЛ

У 13-му турі української Прем'єр-ліги відбулась перша очна зустріч сезону між "Динамо" та "Шахтарем". "Гірники" у виїзному поєдинку здобули перемогу з рахунком 1:0.

Востаннє "Динамо" й "Шахтар" зустрічалися у квітні 2023 року. Команди обмінялися голами та зіграли унічию - 1:1. За підсумками сезону "Шахтар" став чемпіоном України, а "Динамо" посіло четверте місце.

До домашнього матчу з "Шахтарем" "Динамо" підійшло з серією із трьох матчів без перемог в УПЛ. Натомість "Шахтар" востаннє грав у чемпіонаті ще 21 жовтня, розгромивши ЛНЗ з рахунком 3:0.

Матч з "Динамо" став дебютним для нового тренера "гірників" Маріно Пушича в УПЛ. Першу перемогу під керівництвом боснійця клуб здобув в Кубку України, обігравши першолігову "Вікторію" 3:0.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?