Колишній гравець донецького Шахтаря зізнався у бажанні повернутися в РФ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Колишній гравець донецького Шахтаря зізнався у бажанні повернутися в РФ

Луїс Андріано
Джерело:  UA-Футбол

Екснападник донецького Шахтаря Луіс Адріано зізнався, що хоче продовжити кар'єру в Росії. Раніше він грав за московський Спартак.

Адріано хоче грати в футбол в РФ

Бразильський форвард у нещодавньому інтерв’ю припустив, що може повернутися в РФ. Наразі він грає за бразильський Інтернасьональ.

Коли закінчиться мій контракт з "Інтернасьоналем", я буду радий повернутися грати в Росію! Країна, яка мені дуже подобається і де маю багато друзів. Так що я хотів би знову зіграти в Росії, так.

Він сказав, що ще чотири роки планує грати на високому рівні і міг би зробити це в РФ.

У мене завжди є запрошення від друзів повернутися до Росії та відвідати їх, але мені було дуже складно збалансувати дати через мою рутину! Але одного разу я приїду до Москви, це буде одна насолода!

Що відомо про Луїса Адріано

У 2007 році бразильського форварда придбав Шахтар за 3,5 млн євро. Він грав за “гірників” до 2015 року.

У 2014 році він допускав можливість зміни громадянства, щоб зіграти за збірну України.

У чемпіонаті України за кар'єру Адріано забив 77 м'ячів у 162 іграх і є найкращим бразильським бомбардиром в історії турніру

З 2017 по 2019 рік бразилець грав за московський Спартак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?