Екстренер Усика пояснив неочікуване припинення співпраці з боксером
Категорія
Спорт
Дата публікації

Екстренер Усика пояснив неочікуване припинення співпраці з боксером

Екстренер Усика пояснив неочікуване припинення співпраці з боксером
Джерело:  online.ua

Колишній тренер українського чемпіона Олександра Усика — американець Джеймс Алі Башир — нарешті вирішив відверто розповісти, як припинив співпрацю з непереможним боксером.

Джерело: Ютуб-канал Тайк Майсон

Екстренер Усика пояснив, чому більше не працює з боксером

Джеймс Алі Башир нарешті вирішив описати своє бачення ситуації. За його словами, він досі не зрозумів, чому українець вирішив відмовитися від роботи з ним та змінити тренера.

Я реально не можу відповісти на запитання, чому Усик часто змінював тренерів. Я досі не розумію, що сталося у наших стосунках. Я просто отримав смс, у якій говорилося, що більше у моїх послугах не зацікавлені. Я прийняв це. Це моя робота. Я бажаю Усику всього найкращого, – зазначив Джеймс Алі Башир.

Олександр Усик (фото — facebook.com/Alexanderusyk)

Колишній тренер непереможного українця звернув увагу на те, що Олександр Усик справжній професіонал. Він також додав, що боксер завжди виконував те, що від нього вимагав тренер.

Що відомо про можливий бій Усик – Ф’юрі

Як уже згадувалося раніше, перші розмови про бій українського чемпіона Олександра Усика з британським колегою Тайсоном Ф’юрі почалися після того, як українець 25 вересня переміг Ентоні Джошуа та виборов титул чемпіона світу.

Нещодавно Ф’юрі жорстко нокаутував Деонтея Уайлдера та зберіг пояс WBC. Відтак, Усик та Ф’юрі потенційно можуть визначити абсолютного чемпіона світу. Головною перепоною поки залишається Джошуа, з яким Усик зобов’язаний провести реванш. Щодо Тайсона, то британцю, ймовірно, доведеться провести обов’язковий захист поясу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?