Єлизавета II розпускає слуг і озвучила термінове прохання щодо правнуків
Категорія
Світ
Дата публікації

Єлизавета II розпускає слуг і озвучила термінове прохання щодо правнуків

Єлизавета II розпускає слуг і озвучила термінове прохання щодо правнуків
Джерело:  online.ua

Останнім часом британська королева досить рідко відвідує публічні заходи. Минулого четверга через проблеми зі здоров'ям монархині довелося пропустити звернення до Генерального синоду Англіканської церкви. Це сталося вперше за 69 років її правління. Також днями вона вперше за 22 роки пропустила церемонію, присвячену Дню пам'яті полеглих.

Джерело: Daily Mail

Королева заявила, що «ніхто з нас не може уповільнити плин часу» у промові, вимовленій графом Уессекським Едвардом за дорученням Її Величності перед синодом. Граф, який прочитав промову глави держави перед єпископами та духовенством, похвалив церковну інстанцію за те, що вона вселила «надію» під час пандемії.

Медичні експерти вперше порадили відпочивати жінці майже місяць тому після того, як вона провела ніч у лікарні короля Едуарда VII у Мерілебон, Лондон, 20 жовтня, коли вона пройшла попередні аналізи.

Королева Єлизавета II готується до Різдва

Однак водночас відомо, що королева готується до Різдва і дуже хоче зібрати за святковим столом усю родину. Це буде перше її перше Різдво, яке вона зустріне без чоловіка, принца Філіпа. У зв'язку з цим вона вирішила звільнити чотирьох найвірніших підданих: спочатку управляючу маєтком, а потім трьох її помічників. Стурбовані співробітники Букінгемського палацу вже назвали такі зміни «кінцем епохи».

«Після смерті принца Філіпа все змінилося. Стало ясно, що епоха добігає кінця», — кажуть вони.

Королева ще не бачила правнучку з моменту її народження

Відомо також, що королева чекає на зустріч з дочкою Меган Маркл і принца Гаррі, Лілібет. Королева ще жодного разу не бачила правнучку з моменту її народження, наступного місяця їй виповниться пів року. Єлизавета II дає зрозуміти, що сподівається на те, що її онук та його дружина забудуть образи та відвідають її у святкові дні.

«Вона хоче встигнути побачитися з Арчі та Лілібет. Королева не збирається виключати їх зі складу сім'ї. Вони залишаються її рідними людьми», - заявляє інсайдер виданню Daily Mail.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?