Єлизавета II вирішила покарати принца Гаррі і Меган Маркл за скандальні заяви
Категорія
Світ
Дата публікації

Єлизавета II вирішила покарати принца Гаррі і Меган Маркл за скандальні заяви

Єлизавета II вирішила покарати принца Гаррі і Меган Маркл за скандальні заяви
Джерело:  online.ua

У британської королеви Єлизавети II остаточно увірвався терпець через скандальні заяви онука принца Гаррі та його дружини Меган Маркл, в яких вони публічно висловлюють резонансні звинувачення на адресу королівської сім'ї і двору. Вона вже доручила адвокатам підготувати позов до суду.

Джерело: The Sun

Інсайдери в королівському палаці повідомляють, що перед виходом мемуарів, які хоче опублікувати принц Гаррі, королева вирішила юридично захищатися від нападок онука. Юристи Букінгемського палацу вже попередили видавництво Penguin Random House, яке готове опублікувати мемуари принца Гаррі, про підготовлюваний позов про наклеп, якщо книга порушить право на приватне життя або буде містити будь-які звинувачення на адресу королівської сім'ї.

"Існує межа того, скільки вони будуть терпіти. Королеві і її сім'ї вже досить атак. Вони звернулися до адвокатів. Гаррі і Меган зрозуміють, що повторні напади неприпустимі. Вже всі розуміють, що вистачить!", - розповів королівський інсайдер про плани Єлизавети II .

Скандал з інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл

Гучний скандал охопив королівську сім'ю навесні цього року після виходу в ефір інтерв'ю, яке принц Гаррі і Меган Маркл дали Опрі Вінфрі. У тому інтерв'ю онук королеви порівняв життя при дворі з зоопарком, а його дружина звинуватила королівську сім'ю в расизмі.

Зокрема, Меган звинуватила членів королівської сім'ї у відмові її синові Арчі в титулі і охорони через "темну шкіру". Маркл запевняла, що своєю стурбованістю при дворі її ледь не довели до самогубства під час вагітності. Також Маркл заявила, що під час життя в Великій Британії вона не мала доступу до свого паспорту, водійських прав, банківськими картками, і не мала можливості зустрічатися з друзями.

У монаршої сім'ї все заперечують. Розкритикували принца Гаррі і Меган Маркл і більшість британців. Вони назвали закиди зоряної пари принизливими для королівської сім'ї, вважаючи, що вони не мали права ганьбити Букінгемський палац на весь світ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?