Елліот Пейдж похизувався рельєфним тілом через рік після зміни статі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Елліот Пейдж похизувався рельєфним тілом через рік після зміни статі

Елліот Пейдж похизувався рельєфним тілом через рік після зміни статі
Джерело:  online.ua

Після минулорічної зміни статі, канадський кіноактор Елліот Пейдж постав перед своїми шанувальниками в Instagram топлес і зібрав чимало коментарів щодо рельєфності свого тіла.

Джерело: Instagram  Елліота Пейджа

Відомий за такими роботами, як "Початок" і "Джуно", актор заявив у підписі до світлини, що всього лише хотів проінформувати про новий смартфон, який нещодавно придабав, і з допомогою якого зробив фото.

"Як добре, що мій новий телефон працює", – написав Елліот.

Фото зібрало 1,7 млн лайків та більш ніж 21 тисячу коментарів.

  • “Сумую за тобою, красуне”;

  • "Те відчуття, яке ти відчуваєш, коли нарешті бачиш, що дивишся на cебе”;

  • "Ти зламаєш цей телефон своєю спекотністю";

  • "Ви вже зробили нове оновлення iOS чи ще чекаєте?"

Нагадаємо, рішення про зміну статі актор прийняв у грудні 2020 року. Тоді його минула особистість, кіноакторка Еллен Пейдж здійснила камінг-аут і оголосила себе трансгендером. Пейдж завів нову сторінку в соцмережі і в одному з перших постів попросив звертатися до нього у чоловічому роді.

“Привіт, друзі. Я хочу розповісти вам, що я трансгендер, до мене варто звертатися як "він", а звуть мене Елліот. Мені пощастило, що я можу написати це. Що я досягнув цього моменту в своєму житті. Також я прошу про терпіння”, – написав актор на своїй сторінці.

Також відомо, що Пейдж нещодавно розлучився зі своєю партнеркою Еммою Портнер. Можливою причиною розриву стосунків називають зміну гендеру. Але також варто додати, що попри неочікуване рішення, Портнер підтримувала Пейджа у його починаннях.

Згодом фото Пейджа стало обкладинкою відомого американського журналу Time, який є одним з найстаріших на найбільш впливових ЗМІ в Штатах. Це вперше трансгендерна та небінарна особа стала обкладинкою цього журналу.

В інтерв'ю актор також поділився, що його мама, донька священника, яка народилась у 1950-х роках, заявила, що пишається сином.

«Вона хоче, щоб я був тим, ким я є, і повністю мене підтримує».

Нагадаємо, трансгендерність офіційно виключили зі списку психічних розладів за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я навесні 2019 року. Тоді "гендерну невідповідність" перенесли до секції сексуального здоров'я із розділів психічних хвороб.

Читайте також:

  • Netflix опублікував трейлер документального фільму «Britney vs Spears».

  • Брітні Спірс виходить заміж: фанати звинувачують нареченого в корисливості.

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?