Евертон оголосив про підписання контракту з українцем Миколенком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Евертон оголосив про підписання контракту з українцем Миколенком

Евертон оголосив про підписання контракту з українцем Миколенком
Джерело:  online.ua

Англійський клуб "Евертон" оголосив про підписання контракту з українським футболістом Віталієм Миколенком. Судячи з усього, нового для команди спортсмена представлять шанувальникам клубу перед наступним матчем Англійської Прем'єр-ліги.

Джерело: твітер "Евертона"

Попри те, що сьогодні відбудеться гра з Брайтоном, Миколенко дебютує вже у домашній грі на арені "Ґудісон-Парк" у Ліверпулі, він з'явиться на полі в футболці з номером 19.

Зазначимо, "Евертон" прийматиме Брайтон у рамках 21-го туру АПЛ, матч має розпочатися о 16:00. Віталій Миколенко — перший новачок ФК у новому 2022 році, контракт триватиме щонайменше до 2026 року, тобто підписаний на 4 роки.

Зауважимо, київське "Динамо" отримує від трансферу  20 мільйонів євро.

Що відомо про Віталія Миколенка

Миколенко є вихованцем «Динамо». Свій перший гол за клуб забив під час поєдинку Ліги Європи УЄФА у матчі проти проти французького «Ренна». Цікаво, що молодий спортсмен забив цей гол головою після вдалої подачі з штрафного майданчика.

За національну збірну України дебютував восени 2018 року. Тодішній поєдинок проти збірної Туреччини завершився нічиєю 0:0.

22 березня 2019 року Миколенко вийшов в основному складі на матч проти національної команди Португалії, який проходив на Ештадіу да Луж в Лісабоні. Матч завершився з рахунком 0:0, а дії Миколенка були відзначені легендарним Кріштіану Роналду, який назвав українця «найбільш жорстоким гравцем серед української збірної».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?