Євробачення в Україні: стало відомо про факт тривожному
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення в Україні: стало відомо про факт тривожному

Євробачення в Україні: стало відомо про факт тривожному
Джерело:  ТСН

Україна може втратити право на проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 через відставання з графіком підготовки до проведення заходу.
Про це заявив виконуючий обов'язки гендиректора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександр Харебін, передає ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.

"На початку жовтня Європейський мовний союз як власник бренду "Євробачення" дав НТКУ червону картку щодо термінів і фактично зриву підготовки до "Євробачення", — повідомив він.
Також він підкреслив, що серед причин попередження — бюрократія, недосконалість законодавчих актів і зневажливе ставлення деяких чиновників до конкурсу.


Читайте також: РосЗМІ оконфузились через місце для Євробачення в Україні
При цьому Харебін запевнив, що за жовтень організатори наздогнали відставання, і з трьох місяців воно скоротилося до одного, тому зараз Україна відстає від графіка, але вже не так сильно.
Остаточне рішення про проведення Євробачення в Україні, Європейський мовний союз повинен ухвалити на генеральній асамблеї, яка відбудеться 8 грудня.
Між тим, на своїй сторінці в Facebook Харебін закликав: «прочитайте новину повністю, а не тільки заголовок», а також запевнив, що «поки команда Євробачення працює і бореться, а це саме боротьба, щоденна боротьба з системою, з саботажем, з корупцією і кумівством, все буде добре, ми впораємося».


Читайте також: Євробачення-2017: названо ім'я ведучого нацвідбору
«Не все так погано з державою. Прем'єр-міністр і його апарат, Макс Нефьодов, депутати Верховної Ради (окреме спасибі Григорій Шверк, Вікторія Сюмар) і багато з тих, хто розуміє роль і місце кожного в цьому нелегкому процесі, нам допомагають. Навіть міністерство фінансів Сергій Марченко:)», — зазначив він.
Окремо Харебнин зізнався, що кореспондент, який брав у нього інтерв'ю, «довго намагався почути від мене прізвища тих, хто заважає, тих, хто саботує, тих, хто намагається розповісти нам з якими підрядниками працювати...».
«Прізвищ не буде. Поки не буде. А ось Євробачення в Україні буде!» - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  організатори пісенного конкурсу Євробачення-2017 заявили, що на території національного заповідника "Софія Київська" церемонії відкриття не буде. Урочисте відкриття може відбутися біля Маріїнського палацу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?