ФБР затримало підозрюваного у зливі секретних документів Пентагону
Категорія
Світ
Дата публікації

ФБР затримало підозрюваного у зливі секретних документів Пентагону

ФБР затримало підозрюваного у зливі секретних документів Пентагону
Джерело:  online.ua

Слідчі ФБР затримали підозрюваного в оприлюдненні секретних документів Міноборони США.

Джерело:  The New York Times

Що відомо про арешт підозрюваного у зливі секретних документів Пентагону 

За інформацією журналіста видання "Голос Америки" Джеффа Селдіна, в Міноборони США переконані, що оприлюднення секретних документів було зроблено навмисно.

Ми довіряємо нашим членам багато відповідальності в дуже ранньому віці. Вони проходять навчання, і від них очікується дотримання правил і норм, - повідомили співрозмовники журналіста в Пентагоні.

Що відомо про підозрюваного у зливі секретних документів 

Підозрюваним виявився військовослужбовець Нацгвардії США Джек Тейшейра, який був адміністратором приватної групи в Інтернеті Thug Shaker Central.

У четвер, 13 квітня, правоохоронці заарештували 21-го річного Джека Тейшейра, який є членом Повітряної національної гвардії Массачусетса. Працівники ФБР провели обшуки у будинку його матері.

За словами генпрокурора США Мерріка Гарланда, представники ФБР взяли під варту 21-річного військовослужбовця.

Водночас у Пентагоні повідомили, що документи були викладені у мережу навмисно, а також розповіли, як вони опинилися у Тайшейра.

Ми довіряємо нашим членам багато відповідальності в дуже ранньому віці. Вони проходять навчання, і від них очікується дотримання правил і норм, - зазначив речник Міноборони США Пет Райдер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?