ФІФА назвала найкращий гол Чемпіонату світу-2022 — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

ФІФА назвала найкращий гол Чемпіонату світу-2022 — відео

ФІФА назвала найкращий гол Чемпіонату світу-2022 — відео
Джерело:  online.ua

ФІФА показала найкращий гол з Чемпіонату світу з футболу в Катарі. Його обрали фанати шляхом голосування.

Джерело: ФІФА

Найкращий гол ЧМ-22

Найкращий гол на ЧМ-2022 забив нападник збірної Бразилії Рішарлісон - в опитуванні переміг його гол у ворота Сербії на груповому етапі.

Нападник допоміг своїй команді перемогти Сербію з рахунком 2:0 у першому матчі групового етапу. Після голу форвард розплакався.

Чемпіонат світу у Катарі

Чемпіонат світу у 2022 році вперше проходив у близькосхідній країні - Катарі. Також незвичним було рішення провести змагання не влітку.

Чемпіонат закінчився перемогою збірної Аргентини над французами. У серії пенальті аргентинці перемогли з рахунком 4:2, під час основного часу матч закінчився нічиєю 3:3.

Українська збірна дійшла до фіналу відбірного турніру на ЧМ-22, але там програла Уельсу – 0:1.

Нагадаємо, що рішення надати Катару право на проведення Чемпіонату світу 2022 купили за хабарі членам ФІФА у розмірі понад 5 млн доларів. Про це йшлося у розслідуванні британського видання The Sunday Times.

Окрім цього, під час будівництва футбольної інфраструктури у Катарі загинули понад 6,5 тисяч робітників-мігрантів з часу, коли країна отримала право приймати чемпіонат.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?