ФІФА не дозволила Зеленському виступити перед фіналом ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

ФІФА не дозволила Зеленському виступити перед фіналом ЧС-2022

ФІФА не дозволила Зеленському виступити перед фіналом ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) не погодилась на пропозицію ОП щодо звернення президента Володимира Зеленського зі закликом до миру перед початком фіналу Чемпіонату світу 18 грудня.

Джерело: CNN

ФІФА відмовили Зеленському в зверненні у фіналі ЧС-2022

Видання зазначило, що прохання Офісу президента України у ФІФА відхилили. Зеленський хотів звернутися до вболівальників на стадіоні перед матчем.

Видання наголосило, що відмовою ФІФА в Україні були здивовані, але поки що переговори продовжуються.

Також не повідомляється, якого формату повинна була бути промова: записана чи по відеозвʼязку.

Нагадаємо, фінал Чемпіонату світу відбудеться у неділю, 18 грудня. У протистоянні зустрінуться команди збірної Франції та Аргентини.

У фіналі ЧС зустрінуться Франція та Аргентина

Нагадаємо, 18 грудня відбудеться фінал Чемпіонату світу з футболу 2022 у Катарі.

Франція може стати першою збірною за 60 років, якій вдасться перемогти у двох чемпіонатах світу поспіль. Але на шляху "Ле Бле" стоїть Аргентина та її лідер Ліонель Мессі, який у свої 35 років може увінчати свою феноменальну кар'єру найбажанішим трофеєм для будь-якого футболіста.

Аргентина і Франція зустрічалися на ЧС чотири роки тому в 1/8 і команда Дідьє Дешама перемогла з рахунком 4:3. Фінал ЧС-2022 обіцяє бути не менш цікавим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?