Фільм Аквамен-2 зібрав рекордну суму у прокаті
Категорія
Культура
Дата публікації

Фільм Аквамен-2 зібрав рекордну суму у прокаті

Аквамен-2
Джерело:  Deadline

"Аквамен і Загублене королівство" вже зібрав 396,2 млн дол у кінотеатрах по всьому світу. Стрічка стала рекордсменом серед фільмів Всесвіту DC з 2018 року.

Аквамен-2 побив рекорд за 4 тижні прокату

Стрічка "Аквамен і загублене королівство" стала найкасовішим фільмом розширеного всесвіту DC з 2018 року – за 4 тижні прокату вона зібрала майже 400 млн дол у прокаті.

Про це пише Deadline.

"Аквамен і Загублене королівство" вже зібрав 396,2 млн дол у кінотеатрах по всьому світу. Стрічка уже заробила більше, ніж "Флеш" (266 млн дол), "Синій жук" (128 млн дол) та "Шазам! Лють богів" (132 млн дол). А також більше, ніж фільм "Чорний Адам" з Двейном Джонсоном, який зібрав у прокаті 393 млн дол.

Так другій частині історії вдалося стати найкасовішою стрічкою DCEU з 2018 року.

Важливо зазначити, що у статистику не враховують касові збори фільмів за коміксами DC, дія яких відбувається в інших всесвітах. Наприклад, фільм про Джокера зібрав понад мільярд доларів у 2019-му, а "Бетмен" Метта Рівза – 772 млн дол у 2022 році.

Водночас перший фільм про Аквамена зібрав у світовому прокаті понад мільярд доларів у 2018 році.

Герд знову скандалить

Американська акторка Ембер Герд заявила, що виконавець головної ролі в "Аквамені" Джейсон Момоа намагався змусити її покинути зйомки фільму

У грудні цього року на екрани має вийти продовження фільму Warner Bros. "Аквамен і загублене королівство", зйомки якого обійшлись у 215 млн доларів. Однак напередодні премʼєри в мережі зʼявились документи з судового процесу Джонні Деппа та Ембер Герд у справі про наклеп.

Шанувальники Деппа заплатили судові збори за оприлюднення документів терапевтки колишньої дружини зірки "Піратів Карибського моря" доктора Доун Гʼюз.

Необроблені нотатки, написані в блокноті, були частиною тогорічного резонансного судового процесу. У них описана ворожнеча на знімальному майданчику "Аквамена 2", яка нібито існувала між актором-виконавцем головної ролі Джейсоном Момоа та Ембер Герд, яка зіграла дружину Аквамена Меру.

Так, Герд стверджувала, що її колега Момоа приходив на зйомки п’яний і одягнений, як Джонні Депп, щоб дратувати її. Ці звинувачення акторка висунула у 2021 році під час сеансів терапії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?