Зірка “Аквамена” Джейсон Момоа та Ліза Боне оголосили про розрив стосунків
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка “Аквамена” Джейсон Момоа та Ліза Боне оголосили про розрив стосунків

Зірка “Аквамена” Джейсон Момоа та Ліза Боне оголосили про розрив стосунків
Джерело:  online.ua

Голлівудська пара заявила про закінчення стосунків на сторінці Instagram Джейсона Момоа. Схоже, що пара розійшлася мирно.

Джерело: CNN

Джейсон Момоа та Ліза Боне оголосили про розлучення

Американський актор Джейсон Момоа, відомий завдяки ролям в “Грі перстолів” та “Аквамені” опублікував спільну заяву з акторкою Лізою Боне у якій пара повідомила, що розриває шлюб.

Ми всі відчули тиск і зміни цих трансформаційних часів... Розгортається революція, і наша сім'я не є винятком... відчуваю і зростаю від сейсмічних зрушень, що відбуваються. І тому ми ділимося новинами про нашу сім'ю. Про те, що ми розлучаємося, — йдеться в заяві.

Історія кохання Джейсона Момоа та Лізи Боне

Пара познайомилася в джаз-клубі в 2005 році, задовго до того, як Момоа прославився, зігравши Кхала Дрого в “Грі престолів”. Але Момоа, очевидно, знав Боне, з популярного американського серіалу 1980-х “Шоу Косбі”.

Відколи мені виповнилося 8 років і я побачив її по телевізору, я сказав: «Мамо, я хочу таку». Я збираюся переслідувати її до кінця свого життя, і я збираюся її дістати, — розповідав Момоа в інтерв’ю в 2017 році.

Тож, коли вони вперше зустрілися, Момоа не гаяв часу, домагаючись дівчини своєї мрії – і це спрацювало.

Прийшла любов, і вона була великою, і він не втік, як, я думаю, роблять багато чоловіків. Він підхопив мене і перекинув через плече, у стилі печерної людини! — сказала Боне у 2018 році.

У 2007 році у них народилася перша дитина, дочка Лола. Роком пізніше народився син Накоа-Вольф.

Момоа допоміг виховати дочку Боне від її попереднього шлюбу з актором Ленні Кравіцем, актрису Зої Кравіц. Ленні Кравіц і Момоа також неймовірно зблизилися, називаючи себе «братами».

Повідомляється, що 42-річний Джейсон і 54-річна Ліза одружилися в 2017 році.

У своїй заяві пара написала, що поділилася новинами про свої стосунки «не тому, що ми вважаємо, що це заслуговує на новини, а щоб змогти жити з гідністю та чесністю».

Любов між нами не зникла, вона розвивається так, як вона хоче. Ми звільняємо одне одного, аби бути тими, ким ми навчимося бути в майбутньому… Наша непохитна відданість цьому священному життю та нашим дітям. Навчаємо наших дітей можливому. Жити молитвою, нехай любов переможе, — вказано у заяві.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?