Фінал Євробачення-2021 — де дивитися онлайн-трансляцію
Категорія
Культура
Дата публікації

Фінал Євробачення-2021 — де дивитися онлайн-трансляцію

Фінал Євробачення-2021 — де дивитися онлайн-трансляцію
Джерело:  online.ua

Пізно ввечері 22 травня відбудеться фінал Євробачення-2021. Найважливіша та найдовгоочікуваніша частина пісенного конкурсу відгремить в нідерландському Роттердамі. Яскраве видовище будуть транслювати в ефірах двох українських телеканалів: UA: Перший і СТБ. Окрім того, грандфіналом ви зможете насолодитися також на сайті ONLINE.UA.

Джерело: ONLINE.UA

Що відомо про фінал Євробачення-2021

Напередодні визначилися всі учасники фіналу пісенного конкурсу Євробачення-2021 в нідерландському Роттердамі.

Ні для кого не секрет, що у фіналі виступатимуть країни "великої п’ятірки" – Франція, Німеччина, Іспанія, Велика Британія та Італія. Крім того, до грандфіналу автоматично прохидить країна-господарка – Нідерланди.

З першого півфіналу до фіналу кваліфікувалися Україна, Норвегія, Ізраїль, Росія, Азербайджан, Мальта, Литва, Кіпр, Швеція та Бельгія.

З другого півфіналу вийшли Албанія, Сербія, Болгарія, Молдова, Португалія, Ісландія, Сан-Маріно, Швейцарія, Греція та Фінляндія.

Варто зазначити, що фінал конкурсу відбудеться на арені Ahoy у Роттердамі.

Що потрібно знати про український гурт Go-A

Гурт Go-A, який представляє Україну на Євробаченні в цьому році, повинен був брати участь в конкурсі в минулому році з піснею "Соловей".
У 2021 році для свого виступу на Євробаченні музиканти обрали композицію "Шум", фінальну версію якої представили 9 березня.
Кліп на пісню "Шум" увійшов до списку 10 найпопулярніших відео на офіційному "Ютуб-каналі" "Євробачення".

18 травня Go_A підкорив європейську музичну спільноту та сцену у Роттердамі оригінальним виступом і виконанням композиції SHUM. Українські музиканти впевнено увірвалися до грандфіналу.

За словами музикантів, назва гурту походить від слова «Go» ( з англ. – «йти») та давньогрецької літери «Альфа», що є першопричиною всього у світі, відтак «Go_A» можна трактувати як «повернення до початків, до себе самого».

22 червня у фіналі український гурт виступатиме під № 19. Щоб підтримати музикантів потрібно закликати закордонних друзів голосувати за Go-A. Ви також можете проголосувати за вітчизняну групу, якщо знаходитеся за межами України.

Фото - instagram.com/go_a_band

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?