Фінал "Євробачення-2024". Де та коли дивитися
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фінал "Євробачення-2024". Де та коли дивитися

Фінал "Євробачення-2024
Джерело:  online.ua

Грандфінал “Євробачення-2024” пройде 11 травня в Мальме. Україну цього року на конкурсі представляють виконавиці Jerry Heil і alyona alyona з піснею Teresa & Maria.

Де та коли дивитися Фінал "Євробачення-2024"

Ексклюзивним транслятором пісенного конкурсу "Євробачення" в Україні є Суспільне Мовлення:

Також на YouTube-каналі «Євробачення Україна» фінал коментуватимуть незмінний голос конкурсу в Україні Тімур Мірошниченко і стендап-комік Василь Байдак.

Українські виконавці alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria виступлять у першій половині грандфіналу під номером 2.

Як проголосувати на “Євробаченні”

Проголосувати можуть громадяни з усіх країн-учасниць. Глядачі можуть віддати свої голоси за допомогою застосунків для iOS, Android або Windows, телефоном та/або через SMS. Відповідні номери мають оголосити під час трансляції.

Кожен зможе проголосувати до 20 разів, але обрати пісню своєї країни не можна.

Голосування у фіналі почнеться безпосередньо перед початком конкурсних виступів, триватиме протягом усього шоу і ще 40 хвилин після завершення. Тож проголосувати за своїх фаворитів можна одразу після їхнього виступу (або навіть під час).

Голоси глядачів становлять 50% від загальної оцінки, решту визначає професійне журі в кожній країні-учасниці. Бали журі від України оголошуватиме співачка Джамала.

Проголосувати також можуть країни, які не беруть участі в конкурсі. Це можна зробити через спеціальний сайт. Голосування для таких глядачів завершиться на початку прямого ефіру. Їхні голоси будуть конвертовані в бали з такою ж вагою, як і в однієї країни-учасниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?